GİRİB Kendi yerine Taşınıyor-girib haberleri girib gebze

Gündem 22.03.2019 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2825+ kez okundu.
 

GİRİB Kendi yerine Taşınıyor-girib haberleri girib gebze

GİRİB Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Gebze'de kendi yerine yaşınıyor
Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) düzenlediği basın toplantısı ile yeni projelerini paylaştı. Dernek başkanı Kemal Tokmak 2015 yılında kurulan derneklerinin 23 Mart Cumartesi günü Gaziler Mahallesi’ndeki Gökçe Vizyon binasına taşınacağını belirterek, hizmet ve faaliyetlerini böylece daha yüksek çıtaya çıkaracaklarını söyledi.   Her hafta yönetim kurulu toplantılarında bölgenin ve Gebze’nin gündemindeki konuları ve sorunları görüştüklerini belirten Kemal Tokmak, “Sivil toplum kuruluşlarının en önemli görevi de budur. Şehrin sorunlarını gündeme taşımak ve kamuoyu oluşturmak. Önümüzdeki süreçte çok daha etkin bir çalışma yürüteceğiz” dedi. GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMALI Gebze’nin yanı sıra önümüzdeki süreçte Ankara’da şube açma hedefleri olduğunu da söyleyen Tokmak, Gebze ile ilgili olarak da, “Bir sonraki yerel seçimlerde Gebze’nin büyük şehirli il olacağı düşüncesindeyiz. Bu şekilde de olmalıdır. Bunu herkesin dillendirmesi lazım” dedi.
GİRİB Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Gebze'de kendi yerine yaşınıyor

Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) düzenlediği basın toplantısı ile yeni projelerini paylaştı.

Dernek başkanı Kemal Tokmak 2015 yılında kurulan derneklerinin 23 Mart Cumartesi günü Gaziler Mahallesi’ndeki Gökçe Vizyon binasına taşınacağını belirterek, hizmet ve faaliyetlerini böylece daha yüksek çıtaya çıkaracaklarını söyledi.

 

Her hafta yönetim kurulu toplantılarında bölgenin ve Gebze’nin gündemindeki konuları ve sorunları görüştüklerini belirten Kemal Tokmak, “Sivil toplum kuruluşlarının en önemli görevi de budur. Şehrin sorunlarını gündeme taşımak ve kamuoyu oluşturmak. Önümüzdeki süreçte çok daha etkin bir çalışma yürüteceğiz” dedi.

GEBZE BÜYÜKŞEHİRLİ İL OLMALI

Gebze’nin yanı sıra önümüzdeki süreçte Ankara’da şube açma hedefleri olduğunu da söyleyen Tokmak, Gebze ile ilgili olarak da, “Bir sonraki yerel seçimlerde Gebze’nin büyük şehirli il olacağı düşüncesindeyiz. Bu şekilde de olmalıdır. Bunu herkesin dillendirmesi lazım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.