GİRİB KADIN KOLLARI BAŞKANI AYSEL AYDIN OLDU

Gündem 30.04.2019 - 19:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2739+ kez okundu.
 

GİRİB KADIN KOLLARI BAŞKANI AYSEL AYDIN OLDU

Giresun İş Adamı Ve Bürokratlar Derneği’nin Yeni Kurucu kadın kolları başkanı Gebze kamoyununda yakından tanıdığı ve aynı zamanda Girib’in de kurucu yönetim kurulu üyesi olan İş adamı Orhan Aydın’nın eşleri oldu.
Giresun İş Adamı Ve Bürokratlar Derneği’nin  Yeni Kurucu kadın kolları başkanı Gebze kamoyununda yakından tanıdığı ve aynı zamanda  Girib’in de kurucu yönetim kurulu üyesi olan İş adamı Orhan Aydın’nın eşleri oldu.   Buna göre : Derneğin Resmi Facebook Sayfasından yapılan duyuru açıklamasında şunlara yer verildi.   Giresun  İş İnsanları ve Bürokratları Derneği, artık daha kurumsal Yapılan çalışmalar sonucunda ,Kadınlar Komisyonu oluşturma kararı neticesinde, yönetim kurulu kararıyla (GİRİB) Kadınlar Komisyonu Başkanlığına  Getirilen Aysel AYDIN oldu . Aysel AYDIN kimdir: Otomotiv Ve İnşaat Alanında  Faliyet  Gösteren Aile Şirketinin Ortaklarından Olan, AYDIN 1975 Tirebolu doğumludur .   Eğitimini ise İlkokulu Giresun  Güce’de başlayarak Ortaokul ve liseye Gebzede devam etmiştir.    Birçok Sosyal Faliyet te bulunarak faydalı ve Hayırlı çalışmalara imza atan AYDIN evli ve 3 çocuk sahibidir (GİRİB) in Kurucu KADINLAR Komisyonu Başkanı Olarak Görevlendirilmiş olup çalışmalarına başlamıştır (GİRİB) olarak şimdiden tebrik eder üstün Başarılar dileriz İNŞALLAH denildi.
Giresun İş Adamı Ve Bürokratlar Derneği’nin Yeni Kurucu kadın kolları başkanı Gebze kamoyununda yakından tanıdığı ve aynı zamanda Girib’in de kurucu yönetim kurulu üyesi olan İş adamı Orhan Aydın’nın eşleri oldu.

Giresun İş Adamı Ve Bürokratlar Derneği’nin  Yeni Kurucu kadın kolları başkanı Gebze kamoyununda yakından tanıdığı ve aynı zamanda  Girib’in de kurucu yönetim kurulu üyesi olan İş adamı Orhan Aydın’nın eşleri oldu.

 

Buna göre : Derneğin Resmi Facebook Sayfasından yapılan duyuru açıklamasında şunlara yer verildi.

 

Giresun  İş İnsanları ve Bürokratları Derneği, artık daha kurumsal Yapılan çalışmalar sonucunda ,Kadınlar Komisyonu oluşturma kararı neticesinde, yönetim kurulu kararıyla (GİRİB) Kadınlar Komisyonu Başkanlığına  Getirilen Aysel AYDIN oldu .

Aysel AYDIN kimdir: Otomotiv Ve İnşaat Alanında  Faliyet  Gösteren Aile Şirketinin Ortaklarından Olan, AYDIN 1975 Tirebolu doğumludur .

 

Eğitimini ise İlkokulu Giresun  Güce’de başlayarak Ortaokul ve liseye Gebzede devam etmiştir.

 

 Birçok Sosyal Faliyet te bulunarak faydalı ve Hayırlı çalışmalara imza atan AYDIN evli ve 3 çocuk sahibidir (GİRİB) in Kurucu KADINLAR Komisyonu Başkanı Olarak Görevlendirilmiş olup çalışmalarına başlamıştır (GİRİB) olarak şimdiden tebrik eder üstün Başarılar dileriz İNŞALLAH denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.