GİRİB DERNEĞİ'NDEN MUHTEŞEM İFTAR!

Özel Haber 14.05.2019 - 11:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2000+ kez okundu.
 

GİRİB DERNEĞİ'NDEN MUHTEŞEM İFTAR!

Kocaeli Giresun İşadamı ve Bürokratları (GİRİB) ailesi iftar yemeğinde buluştu.
Kocaeli Giresun İşadamı ve Bürokratları (GİRİB) Derneği tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeği programına Dernek Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak bölgemizin sevilen Giresunlu işadamı, bürokrat ve siyasileri katılım gösterdi.     Dernek merkezinde gerçekleştirilen iftar programı öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Ezanın okunmasıyla açılan iftarlar, yemek sonunda dualar ile taçlandı.   Dernek üyelerinin tam kadro katıldığı iftar yemeği samimi ve coşkulu bir havada geçti. Dernek Başkanı Kemal Tokmak yaptığı konuşmada, "Yeni bir komisyonumuz, hanımlar komisyonumuz artık görevine başlamıştır. Hanımlarımız artık sahaya inmişler ve çalışmalarına başlamışlardır" diyerek yeni göreve başlayan Hanımlar Komisyon Başkanı Aysel Aydın ve komisyon üyelerine teşekkür edip, onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.   Dernek merkezinde yeni bir başkanlık makamının hazırlıklarının sürdürüldüğünü belirten Tokmak, ayrıca şuan çok amaçlı olarak kullanılan toplantı salonunun adının "Topal Osman Ağa Toplantı Salonu" olarak konulacağını sözlerine ekledi.   Diğer konuşmacıların tek tek söz aldığı iftar programı dilek ve temennilerle son buldu.
Kocaeli Giresun İşadamı ve Bürokratları (GİRİB) ailesi iftar yemeğinde buluştu.

Kocaeli Giresun İşadamı ve Bürokratları (GİRİB) Derneği tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeği programına Dernek Başkanı Kemal Tokmak ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak bölgemizin sevilen Giresunlu işadamı, bürokrat ve siyasileri katılım gösterdi.  

 

Dernek merkezinde gerçekleştirilen iftar programı öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Ezanın okunmasıyla açılan iftarlar, yemek sonunda dualar ile taçlandı.

 

Dernek üyelerinin tam kadro katıldığı iftar yemeği samimi ve coşkulu bir havada geçti. Dernek Başkanı Kemal Tokmak yaptığı konuşmada, "Yeni bir komisyonumuz, hanımlar komisyonumuz artık görevine başlamıştır. Hanımlarımız artık sahaya inmişler ve çalışmalarına başlamışlardır" diyerek yeni göreve başlayan Hanımlar Komisyon Başkanı Aysel Aydın ve komisyon üyelerine teşekkür edip, onlara yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Dernek merkezinde yeni bir başkanlık makamının hazırlıklarının sürdürüldüğünü belirten Tokmak, ayrıca şuan çok amaçlı olarak kullanılan toplantı salonunun adının "Topal Osman Ağa Toplantı Salonu" olarak konulacağını sözlerine ekledi.

 

Diğer konuşmacıların tek tek söz aldığı iftar programı dilek ve temennilerle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.