GİRİB 2020’ye Hazır!

Gündem 05.10.2019 - 14:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1858+ kez okundu.
 

GİRİB 2020’ye Hazır!

Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) kahvaltı programı düzenledi.
Kahvaltı programına GİRİB üyeleri tam kadro katılım gösterdi. Kahvaltıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Mahmut Yandık, Ayhan Yılmaz, okul müdürleri, STK temsilcileri ve GİRİB üyeleri katıldı.  Toplantıda 2020 yılının vizyonuna değinen GİRİB Başkanı Kemal Tokmak şunları kaydetti:   “Biz araziye tüm ekip arkadaşlarımızla çıkacak ve gerekli çalışmaları yapacağız. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Yılbaşından itibaren üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret edeceğiz ve bir renklilik, bir hareketlilik kazandıracağız. Giresunumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Giresunlular bu bölgede her alanda en iyi şekilde çalışmışlar ve çalışmaya devam ediyorlar. Her zaman bunu sürdürmenin gayreti içinde olacağız.” Kahvaltı programı dilek ve temennilerle sona erdi.
Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltı programına GİRİB üyeleri tam kadro katılım gösterdi. Kahvaltıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Ak Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Mahmut Yandık, Ayhan Yılmaz, okul müdürleri, STK temsilcileri ve GİRİB üyeleri katıldı. 


Toplantıda 2020 yılının vizyonuna değinen GİRİB Başkanı Kemal Tokmak şunları kaydetti:
 

“Biz araziye tüm ekip arkadaşlarımızla çıkacak ve gerekli çalışmaları yapacağız. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Yılbaşından itibaren üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret edeceğiz ve bir renklilik, bir hareketlilik kazandıracağız. Giresunumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Giresunlular bu bölgede her alanda en iyi şekilde çalışmışlar ve çalışmaya devam ediyorlar. Her zaman bunu sürdürmenin gayreti içinde olacağız.”

Kahvaltı programı dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.