Giresunlular Kocaeli Siyasetinde yok oldular...

Gündem 30.07.2018 - 18:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2215+ kez okundu.
 

Giresunlular Kocaeli Siyasetinde yok oldular...

Giresunlular Kocaeli Siyasetinde yok oldular...
Giresunlullar gerçektende kocaeli siyasetinde yok oldular; Kocaeli genelinde olduğu gibi özellikle yoğun olarak Gebze bölgesinde yaşayan Giresunlular yıllardır ne siyasette nede stk'da gözle görülür bir başarı kaydedemediler Stk'lardaki bölünmeler, fikir ve düşünce ayrılıkları,sen küçüksün ben büyüğüm çekişmeleri, koltuğa oturan başkanların beceriksizlikleri.. ve daha birçok neden....  24 Hazira seçimlerinde milletvekilliği için istifa eden Şemesettin Ceyhan'ın yerine vekaleten gelen ve daha sonra asaleten Ak parti kocaeli İl başkanı Olan Abdullah Eryarsoy İl yönetimine 1 tane bile Giresunlu isim almaması Giresunluların siyaseten bittiğinin göstergesidir. Öyleki halahazırda aktif siyaset yapan Giresunlu siyasilerin siyasette korkakca davranmaları ,birilerinin önünde el pençe durmaları , halkına karşı soğuk olmaları,çözüm üretmekte beceriksiz olmaları , özellikle de kendi çıkarları için siyaset yapmaları Giresunluyu bölgede adeta yok saymalarına neden oldu. İşte o liste ve isimler Yorum siz değerli okuyucularımızın.
Giresunlular Kocaeli Siyasetinde yok oldular...

Giresunlullar gerçektende kocaeli siyasetinde yok oldular;

Kocaeli genelinde olduğu gibi özellikle yoğun olarak Gebze bölgesinde yaşayan Giresunlular yıllardır ne siyasette nede stk'da gözle görülür bir başarı kaydedemediler

Stk'lardaki bölünmeler, fikir ve düşünce ayrılıkları,sen küçüksün ben büyüğüm çekişmeleri, koltuğa oturan başkanların beceriksizlikleri..

ve daha birçok neden....

 24 Hazira seçimlerinde milletvekilliği için istifa eden Şemesettin Ceyhan'ın yerine vekaleten gelen ve daha sonra asaleten Ak parti kocaeli İl başkanı Olan Abdullah Eryarsoy İl yönetimine 1 tane bile Giresunlu isim almaması Giresunluların siyaseten bittiğinin göstergesidir.

Öyleki halahazırda aktif siyaset yapan Giresunlu siyasilerin siyasette korkakca davranmaları ,birilerinin önünde el pençe durmaları , halkına karşı soğuk olmaları,çözüm üretmekte beceriksiz olmaları , özellikle de kendi çıkarları için siyaset yapmaları Giresunluyu bölgede adeta yok saymalarına neden oldu.

İşte o liste ve isimler Yorum siz değerli okuyucularımızın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.