GİRESUN DERNEKLER FEDERASYONU KONGREYE GİDİYOR

Gündem 27.01.2019 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2797+ kez okundu.
 

GİRESUN DERNEKLER FEDERASYONU KONGREYE GİDİYOR

KOCAELİ GİRESUN DERNEKLER FEDERASYONU KONGREYE GİDİYOR
KOCAELİ GİRESUN DERNEKLER FEDERASYONU KONGREYE GİDİYOR: Edindiğimiz bilgiye göre ;Federasyonun yeni bir yapılanmaya gideceği ve bununda yeni bir yönetimle birlikte olması gerektiği şeklinde oldu…   Haber kaynaklarımıza ulaşan bilgiye göre, mevcut başkan Olgun KANDEMİR son yaptığı yönetim kurulu toplantısında  oy çokluğu olağan üstü kongre kararı aldığı, ve bunun yönetim  kurulu tarafından olumlu karşılandığı yönünde..   Kongre’nin 3 şubat 2019 pazar günü saat 14:00'da Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezinde, gerçekleşecek olan kongre hazırlıklrının tüm hızyla devam ettiği ve Giresunlulara yakışır bir kongre olacağı ayrıca ulaştığımız bilgiler arasında.
KOCAELİ GİRESUN DERNEKLER FEDERASYONU KONGREYE GİDİYOR

KOCAELİ GİRESUN DERNEKLER FEDERASYONU KONGREYE GİDİYOR:

Edindiğimiz bilgiye göre ;Federasyonun yeni bir yapılanmaya gideceği ve bununda yeni bir yönetimle birlikte olması gerektiği şeklinde oldu…

 

Haber kaynaklarımıza ulaşan bilgiye göre, mevcut başkan Olgun KANDEMİR son yaptığı yönetim kurulu toplantısında  oy çokluğu olağan üstü kongre kararı aldığı, ve bunun yönetim  kurulu tarafından olumlu karşılandığı yönünde..

 

Kongre’nin 3 şubat 2019 pazar günü saat 14:00'da Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezinde, gerçekleşecek olan kongre hazırlıklrının tüm hızyla devam ettiği ve Giresunlulara yakışır bir kongre olacağı ayrıca ulaştığımız bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.