Giresun’da yayla yolunda kaza: 5 ölü, 11 yaralı ericek köyün de kaza

3.Sayfa 12.09.2018 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3173+ kez okundu.
 

Giresun’da yayla yolunda kaza: 5 ölü, 11 yaralı ericek köyün de kaza

Giresun’da yayla yolunda kaza: 5 ölü, 11 yaralı ericek köyün de kaza
Kaza, sabah saatlerinde Ericek köyü Kökdiken mevkiinde meydana geldi. Karaovacık Yaylası’ndan dönenlerin içinde bulunduğu Aykut Tok yönetimindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada 5 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda AFAD ve 112 Sağlık ekibi sevk edildi. Vatandaşların da yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla ilçe ve kentteki hastanelere kaldırıldı.. VALİLİK: 5 ÖLÜ, 11 YARALI. Giresun Valiliği de kazaya ilişkin açıklama yaptı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü belirtilen açıklamada şöyle denildi:. “Bugün saat 10.00 sıralarında Espiye Ericek köyü Kökdiken Mahallesi mevkiinde, minibüs virajı alamayarak dere yatağına yuvarlanmıştır. Minibüste bulunan 17 yolcudan; 3´ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştır.   Yaralılarımızın tedavileri; olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla sevk edildikleri hastanelerimizde devam etmektedir.   Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.. Hakan KABAHASANOĞLU/ESPİYE (Giresun), (DHA). giresunda kaza haberleri 
Giresun’da yayla yolunda kaza: 5 ölü, 11 yaralı ericek köyün de kaza

Kaza, sabah saatlerinde

Ericek köyü Kökdiken mevkiinde meydana geldi.

Karaovacık Yaylası’ndan dönenlerin içinde bulunduğu Aykut Tok yönetimindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada 5 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda AFAD ve 112 Sağlık ekibi sevk edildi. Vatandaşların da yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla ilçe ve kentteki hastanelere kaldırıldı.. VALİLİK: 5 ÖLÜ, 11 YARALI. Giresun Valiliği de kazaya ilişkin açıklama yaptı.

Yaralıların tedavilerinin sürdüğü belirtilen açıklamada şöyle denildi:. “Bugün saat 10.00 sıralarında Espiye Ericek köyü Kökdiken Mahallesi mevkiinde, minibüs virajı alamayarak dere yatağına yuvarlanmıştır. Minibüste bulunan 17 yolcudan; 3´ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştır.

 

Yaralılarımızın tedavileri; olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla sevk edildikleri hastanelerimizde devam etmektedir.

 

Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.. Hakan KABAHASANOĞLU/ESPİYE (Giresun), (DHA).

giresunda kaza haberleri 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.