Giresun'da 20 Öğrenci Zehirlendi

Gündem 06.12.2019 - 18:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1451+ kez okundu.
 

Giresun'da 20 Öğrenci Zehirlendi

Espiye ilçesinde, okulda yedikleri yemekten zehirlenen ve hastaneye kaldırılan öğrencilerin tedavileri sürüyor.
Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Ericek köyünde okulda yedikleri yemekten sonra, zehirlenen öğrenciler hastaneye kaldırıldı.   20 ÖĞRENCİ ZEHİRLENDİ   Öğle yemeğinden sonra şiddetli karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile okul yönetimine başvuran öğrencilerin, ambulanslar ile Espiye Devlet Hastanesi'ne getirildiği öğrenildi.   İlk müdahaleleri yapılan 20 öğrenciden 10'u ambulanslar ile Giresun Üniversitesi A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer öğrencilerin tedavileri ise ilçe hastanesinde devam ediyor.    
Espiye ilçesinde, okulda yedikleri yemekten zehirlenen ve hastaneye kaldırılan öğrencilerin tedavileri sürüyor.

Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Ericek köyünde okulda yedikleri yemekten sonra, zehirlenen öğrenciler hastaneye kaldırıldı.

 

20 ÖĞRENCİ ZEHİRLENDİ

 

Öğle yemeğinden sonra şiddetli karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile okul yönetimine başvuran öğrencilerin, ambulanslar ile Espiye Devlet Hastanesi'ne getirildiği öğrenildi.

 

İlk müdahaleleri yapılan 20 öğrenciden 10'u ambulanslar ile Giresun Üniversitesi A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer öğrencilerin tedavileri ise ilçe hastanesinde devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.