Giresun Belediye Başkan aday adayları kimlar-giresun secim 2019

Siyaset 20.11.2018 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1675+ kez okundu.
 

Giresun Belediye Başkan aday adayları kimlar-giresun secim 2019

2019 mahalli ve yerel yönetimler seciminde Giresun bölgesinde kalacak ve gidecek Belediye başkan adayları'nın karneleri değerlendrildi...
KARNESİ ZAYIF BAŞKANLAR YOLCU.... 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli seçimler için uzun zamandır sahada çalışma yürüten AK Parti’nin Giresun genelinde ezici çoğunlukla mevcut ilçe belediye başkanlarıyla yoluna devam etmeyeceği iddia ediliyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında epeydir toplantılar yapan ‘Üst Komisyon’un bütün ülkede olduğu gibi Giresun’da da ilçe adaylarının büyük bölümünü belirlediği ifade ediliyor. SINIFTA KALANA İKİNCİ ŞANS YOK Gazetemize AK Parti kulislerinden yansıyan bilgilere bakılırsa, aday belirleme çalışmalarını yürüten üst komisyonda Giresun özelinde mevcut ilçe ve belde belediye başkanların tümden karnesinin çıkarıldığı, son olarak hafta sonu yapılan temayül yoklaması bir yana anketlerde sınıfta kalan dahası teşkilat ve milletvekillerinin olumlu kanaat bildirmediği isimlerin yeniden aday gösterilmeyeceği yüksek sesle konuşuluyor. HANGİ BAŞKANLARIN KARNESİ ZAYIF? Giresun’da da aday belirleme çalışmaları için son düzlüğe giren AK Parti’nin özellikle Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Esnesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu (bağımsız seçildikten 7 ay sonra AKP'ye katılsa bile üç dönem kuralına takılabilir), Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurahman Kırhasanoğlu’nu mercek altına aldığı biliniyor. Yönlendirmeler bir yana anketlerden beğeni oranı yüksek çıkmadığı, ilçe halkının haklarında olumlu görüş beyan etmediği savunulan başkanların büyük oranda yeniden aday gösterilmeyeceği ve yola yeni yüzlerle devam edileceği kaydediliyor. ERENER GARANTİ; ŞENLİKOĞLU ARASATTA, ÖNAL VİZESİZ Diğer yandan, AK Parti’de adaylığı en garanti olan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile devam çekileceği; Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’nun durumunun gözden geçirildiği ve üç dönem kuralına takılan Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal’a ise genel merkezden vize çıkmayacağı değerlendirmesi yapılıyor. İL BAŞKAN ADAYI ARALIK'IN İLK HAFTASI AÇIKLANACAK Bu arada, Giresun İl belediye başkanlığı için ise bu hafta içinde sahada yapılacak iki anketten sonra nihai karar verileceği ve kesin adayın da en geç Aralık ayı başında açıklanacağı bilgisine ulaşıldı. KAYNAK :GİRESUN TIME
2019 mahalli ve yerel yönetimler seciminde Giresun bölgesinde kalacak ve gidecek Belediye başkan adayları'nın karneleri değerlendrildi...

KARNESİ ZAYIF BAŞKANLAR YOLCU....
31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli seçimler için uzun zamandır sahada çalışma yürüten AK Parti’nin Giresun genelinde ezici çoğunlukla mevcut ilçe belediye başkanlarıyla yoluna devam etmeyeceği iddia ediliyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında epeydir toplantılar yapan ‘Üst Komisyon’un bütün ülkede olduğu gibi Giresun’da da ilçe adaylarının büyük bölümünü belirlediği ifade ediliyor.

SINIFTA KALANA İKİNCİ ŞANS YOK

Gazetemize AK Parti kulislerinden yansıyan bilgilere bakılırsa, aday belirleme çalışmalarını yürüten üst komisyonda Giresun özelinde mevcut ilçe ve belde belediye başkanların tümden karnesinin çıkarıldığı, son olarak hafta sonu yapılan temayül yoklaması bir yana anketlerde sınıfta kalan dahası teşkilat ve milletvekillerinin olumlu kanaat bildirmediği isimlerin yeniden aday gösterilmeyeceği yüksek sesle konuşuluyor.

HANGİ BAŞKANLARIN KARNESİ ZAYIF?

Giresun’da da aday belirleme çalışmaları için son düzlüğe giren AK Parti’nin özellikle Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Esnesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu (bağımsız seçildikten 7 ay sonra AKP'ye katılsa bile üç dönem kuralına takılabilir), Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı ve Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurahman Kırhasanoğlu’nu mercek altına aldığı biliniyor.

Yönlendirmeler bir yana anketlerden beğeni oranı yüksek çıkmadığı, ilçe halkının haklarında olumlu görüş beyan etmediği savunulan başkanların büyük oranda yeniden aday gösterilmeyeceği ve yola yeni yüzlerle devam edileceği kaydediliyor.

ERENER GARANTİ; ŞENLİKOĞLU ARASATTA, ÖNAL VİZESİZ

Diğer yandan, AK Parti’de adaylığı en garanti olan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile devam çekileceği; Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’nun durumunun gözden geçirildiği ve üç dönem kuralına takılan Yavuzkemal Belde Belediye Başkanı Abdullah Önal’a ise genel merkezden vize çıkmayacağı değerlendirmesi yapılıyor.

İL BAŞKAN ADAYI ARALIK'IN İLK HAFTASI AÇIKLANACAK

Bu arada, Giresun İl belediye başkanlığı için ise bu hafta içinde sahada yapılacak iki anketten sonra nihai karar verileceği ve kesin adayın da en geç Aralık ayı başında açıklanacağı bilgisine ulaşıldı.
KAYNAK :GİRESUN TIME

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.