GESMEK Korosundan müzik ziyafeti

Çayırova 23.01.2018 - 09:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2659+ kez okundu.
 

GESMEK Korosundan müzik ziyafeti

GESMEK Korosundan müzik ziyafeti Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GESMEK Türk Halk Müziği Korosu Gebzelilere muhteşem bir konser verdi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşen konsere Gebzeliler geniş bir ilgi ve katılım gösterdi. Ünal Dursun şefliğinde gerçekleşen GESMEK Türk Halk Müziği konseri Gebzeliler tarafından oldukça beğenildi. Zaman zaman dinleyiciler de koronun seslendirdiği eserlere eşlik ettiği konserde birbirinden güzel eserler seslendirildi. Konser sonunda GESMEK kursiyerlerinden oluşan koro dinleyicilerden tam not alırken, uzun süre alkışlandı.

GESMEK Korosundan müzik ziyafeti

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında GESMEK Türk Halk Müziği Korosu Gebzelilere muhteşem bir konser verdi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanında bulunan kültür merkezi salonunda gerçekleşen konsere Gebzeliler geniş bir ilgi ve katılım gösterdi. Ünal Dursun şefliğinde gerçekleşen GESMEK Türk Halk Müziği konseri Gebzeliler tarafından oldukça beğenildi. Zaman zaman dinleyiciler de koronun seslendirdiği eserlere eşlik ettiği konserde birbirinden güzel eserler seslendirildi. Konser sonunda GESMEK kursiyerlerinden oluşan koro dinleyicilerden tam not alırken, uzun süre alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.