GENÇ İŞ İNSANI 100 AİLEYE ÜCRETSİZ MASKE SÖZÜ VERDİ

Gündem 06.04.2020 - 00:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3303+ kez okundu.
 

GENÇ İŞ İNSANI 100 AİLEYE ÜCRETSİZ MASKE SÖZÜ VERDİ

Pozitiv Ambalaj Gıda Ofis Tedarik
Geze'de faliyet gösteren Pozitiv Ambalaj Gıda Ofis Tedarik Firmasının sahibi İş insanı Ersin Yanık ''Hükümetin Pttavm üzerinden  her aileye haftada bir kutu bedava maske verimesi ile ilgili yayınladığı bildiri sonrası, kendisi de yaşadığı Hürriyet mahallesi için Muhtarın belirleyeceği durumu gerçekten iyi olmayan 100 aileye ücretsiz maske vereceğini belirtti''. İŞTE O PAYLAŞIM:   Arkadaşlar ücretsiz maske dağıtımı devletimiz tarafından yapilacaktir.Ayrıca esnaf olarak bende yaşadığım yer olan gebze hürriyet mahallesinde muhtarim Ahmet Aslan beyin teyit etmesi şartı ile gerçekten alim gücü olmayan ailelere 5 adet maske bağışı yapacagimi belirtiyorum bana veya muhtarima ozelden ulaşmanız yeterlidir. ERSİN YANIK : ''İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN  YARDIMA HAZIRIM'' yine ayrica gucum yettiği oranda gerçekten işsiz olup colugina çocuğuna ekmek goturemeyecek düzeyde olan yine bunuda muhtar ve komsulari ile teyit edeceğimiz ailelere destek olmaya çalışacağım...   https://www.facebook.com/Pozitivambalaj
Pozitiv Ambalaj Gıda Ofis Tedarik

Geze'de faliyet gösteren Pozitiv Ambalaj Gıda Ofis Tedarik Firmasının sahibi İş insanı Ersin Yanık ''Hükümetin Pttavm üzerinden  her aileye haftada bir kutu bedava maske verimesi ile ilgili yayınladığı bildiri sonrası, kendisi de yaşadığı Hürriyet mahallesi için Muhtarın belirleyeceği durumu gerçekten iyi olmayan 100 aileye ücretsiz maske vereceğini belirtti''.

İŞTE O PAYLAŞIM:

 

Arkadaşlar ücretsiz maske dağıtımı devletimiz tarafından yapilacaktir.Ayrıca esnaf olarak bende yaşadığım yer olan gebze hürriyet mahallesinde muhtarim Ahmet Aslan beyin teyit etmesi şartı ile gerçekten alim gücü olmayan ailelere 5 adet maske bağışı yapacagimi belirtiyorum bana veya muhtarima ozelden ulaşmanız yeterlidir.

ERSİN YANIK : ''İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELER İÇİN  YARDIMA HAZIRIM''

yine ayrica gucum yettiği oranda gerçekten işsiz olup colugina çocuğuna ekmek goturemeyecek düzeyde olan yine bunuda muhtar ve komsulari ile teyit edeceğimiz ailelere destek olmaya çalışacağım...

 

https://www.facebook.com/Pozitivambalaj

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.