GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI O PARALARI SORDU!

Gebze 24.09.2020 - 20:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2571+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI O PARALARI SORDU!

Gebze Belediyesi’nin çöp ihalesiyle ilgili olarak israfın belgeleriyle paylaşılması üzerine Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu'da açıklamada bulundu.
Osmanoğlu,Bu paralar neden Gebze halkına hizmet için harcanmıyor ? Gebze Belediyesi’nin çöp ihalesiyle ilgili olarak israfın belgeleriyle paylaşılması üzerine Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu'da açıklamada bulundu. CHP Gebze eski İlçe Başkanı Recep Dursun ,GebzeBelediyesi’nin 43 aracı üç yıllık bir süreyle 67 Milyon 887 bin TL’ye kiralandığını ve 45 milyon TL’nin fazladan ödeneceğini duyurdu. Yapılan açıklama üzerine Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu'da tepki gösterdi.   Osmanoğlu,belgeli israf olayı ile ilgili şunları belirtti: Yolsuzluk ve israf düzeni,söylemleri belgeleriyle sık sık karşımıza çıkıyor.Yine Gebze Belediyesi'nin kiraladığı araçlarla vatandaşın parası ile gereksiz harcamalar yapıldığını duyuyoruz.Gebze ilçemiz  Türkiye'nin en çok kazanan fakat en az hizmet alan hatta hizmetten mahrum olan bir ilçesi.Belediyeden ve yetkililerden gereksiz ve keyfi harcamalara son verilmesini ve artık Gebzelilerin hak ettiği hizmetleri sunmasını bekliyoruz. Belgelere göre,Darıca Belediyesi 11 çöp aracını 2.750.000 TL’ye satın alıyor. İzmit Belediyesi 73 çöp aracını 27.000.000 TL’ye satın alıyor. Gebze Belediyesi yıllığı 22 milyondan sadece 43 aracı üç yıllığına personelsiz 2019 yılı Ekim ayında 67.887.600 TL+KDV’ye kiralıyor.  Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı olarak bizde şu soruların cevabını bekliyoruz! Personellerin maaşları, sigortası da belediyeden,bir yıllık kiralama bedeli ile 43 aracın tamamı satın alınıp, belediye envanterinde kalıp, diğer iki yıl için ödenecek 45.000.000 TL belediye kasasında kalması mümkün iken neden kiralama yoluna gidildi ?  Gebze Belediyesi 2019 yılında Gebze halkının parasını neden Teknik Katı Atık Yönetimi Ltd.Şti’ne aktarıyor ? Bu israfın/yolsuzluğun devasa boyutu neden görmezlikten geliniyor ? Kim bu şirket ? Bu paralar neden Gebze halkına hizmet için harcanmıyor ?
Gebze Belediyesi’nin çöp ihalesiyle ilgili olarak israfın belgeleriyle paylaşılması üzerine Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu'da açıklamada bulundu.

Osmanoğlu,Bu paralar neden Gebze halkına hizmet için harcanmıyor ?

Gebze Belediyesi’nin çöp ihalesiyle ilgili olarak israfın belgeleriyle paylaşılması üzerine Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu'da açıklamada bulundu.

CHP Gebze eski İlçe Başkanı Recep Dursun ,GebzeBelediyesi’nin 43 aracı üç yıllık bir süreyle 67 Milyon 887 bin TL’ye kiralandığını ve 45 milyon TL’nin fazladan ödeneceğini duyurdu.

Yapılan açıklama üzerine Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu'da tepki gösterdi.

 

Osmanoğlu,belgeli israf olayı ile ilgili şunları belirtti:

Yolsuzluk ve israf düzeni,söylemleri belgeleriyle sık sık karşımıza çıkıyor.Yine Gebze Belediyesi'nin kiraladığı araçlarla vatandaşın parası ile gereksiz harcamalar yapıldığını duyuyoruz.Gebze ilçemiz  Türkiye'nin en çok kazanan fakat en az hizmet alan hatta hizmetten mahrum olan bir ilçesi.Belediyeden ve yetkililerden gereksiz ve keyfi harcamalara son verilmesini ve artık Gebzelilerin hak ettiği hizmetleri sunmasını bekliyoruz.

Belgelere göre,Darıca Belediyesi 11 çöp aracını 2.750.000 TL’ye satın alıyor. İzmit Belediyesi 73 çöp aracını 27.000.000 TL’ye satın alıyor. Gebze Belediyesi yıllığı 22 milyondan sadece 43 aracı üç yıllığına personelsiz 2019 yılı Ekim ayında 67.887.600 TL+KDV’ye kiralıyor. 

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanlığı olarak bizde şu soruların cevabını bekliyoruz!

Personellerin maaşları, sigortası da belediyeden,bir yıllık kiralama bedeli ile 43 aracın tamamı satın alınıp, belediye envanterinde kalıp, diğer iki yıl için ödenecek 45.000.000 TL belediye kasasında kalması mümkün iken neden kiralama yoluna gidildi ? 

Gebze Belediyesi 2019 yılında Gebze halkının parasını neden Teknik Katı Atık Yönetimi Ltd.Şti’ne aktarıyor ?

Bu israfın/yolsuzluğun devasa boyutu neden görmezlikten geliniyor ?

Kim bu şirket ?

Bu paralar neden Gebze halkına hizmet için harcanmıyor ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.