Gelecek Gebze'de Pazar Mesaisi Devam Ediyor

Gebze 09.11.2020 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2736+ kez okundu.
 

Gelecek Gebze'de Pazar Mesaisi Devam Ediyor

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, hafta sonu demeden çalışmaya vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor
Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş'in daveti üzerine 1.olağan kongresine katılım sağlayan Müslüm Osmanoğlu, Memiş'e hayırlı olsun dileklerini iletti.   Kongre sonrasında esnaf ziyaretlerine başlayan Müslüm Osmanoğlu her daim esnafımızın yanında olduklarını sorunları için çözüm aradıklarını ve bu sorunları hep beraber çözebileceklerini aktardı Bu Zamanda Ayakta Durabilmek Kolay Değil Osmanoğlu ‘’İlçe Yöneticilerimle bugünümüzü Tatlıkuyu Mahallesi esnaf ziyaretine ayırdık, Allah hayırlı işler nasip etsin esnafımıza kolay değil bu zamanda ayakta durabilmek.’’ Sözlerini ifade ederek esnafın her zaman yanında olduğunu belirtti.  
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, hafta sonu demeden çalışmaya vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinlemeye devam ediyor

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş'in daveti üzerine 1.olağan kongresine katılım sağlayan Müslüm Osmanoğlu, Memiş'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Kongre sonrasında esnaf ziyaretlerine başlayan Müslüm Osmanoğlu her daim esnafımızın yanında olduklarını sorunları için çözüm aradıklarını ve bu sorunları hep beraber çözebileceklerini aktardı

Bu Zamanda Ayakta Durabilmek Kolay Değil

Osmanoğlu ‘’İlçe Yöneticilerimle bugünümüzü Tatlıkuyu Mahallesi esnaf ziyaretine ayırdık, Allah hayırlı işler nasip etsin esnafımıza kolay değil bu zamanda ayakta durabilmek.’’ Sözlerini ifade ederek esnafın her zaman yanında olduğunu belirtti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.