GELECEĞİN YAZILIM MUHENDİSLERİ YETİŞİYOR

Bilim-Teknoloji 06.01.2019 - 12:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3138+ kez okundu.
 

GELECEĞİN YAZILIM MUHENDİSLERİ YETİŞİYOR

Kocaeli Bilim Merkezi gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor.
Kocaeli Bilim Merkezi gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor. Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen eğitimlere katılan başarılı öğrenci Yavuz Selim Kapsız, bilim merkezi eğitmenleriyle birlikte Kocaeli’nde daha önce örneği olmayan bir çalışmaya imza attı.   SEMBOL YAPILARIN DİGİTAL MODELLERİ YAPILDI Gerçekleştirilen çalışmada ilk aşamada Kocaeli İzmit ilçesinin sembol yapılarından olan Saat Kulesi, Yeni Cuma Camii ve Fevziye Camii’nin dijital ortamda modellemesi yapılarak çizimleri tamamlandı. Çizimleri tamamlanan modellemelerin ‘’3 Boyutlu’’ yazıcılardan baskıları alındı. Daha önce Kocaeli’nin sembol yapıları için böyle bir tasarım çalışmasının yapılmaması gerçekleştirilen çalışmayı daha da değerli kılarken, ‘’3 Boyutlu’’ baskıları alınan yapıların tüm detayları en ince ayrıntılarına kadar ele alındı, objeler gerçeklerini aratmadı. “BİLİM MERKEZİ UFKU GENİŞLETİYOR” Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olan Yavuz Selim Kapsız, Kocaeli Bilim Merkezi eğitim programlarının bu tip çalışmaları gerçekleştirmek için büyük fırsatlar sunduğunu, herkesin ücretsiz olarak verilen Mucit Dünyası eğitimlerinden faydalanması gerektiğini söyledi. Şu anda üniversiteye hazırlandığını ve yazılım mühendislik okumak istediğini belirten yetenekli öğrenci, bilim merkezinin insanların ufkunu genişlettiğine inandığını söyledi. 7 YAŞ VE ÜZERİ HERKES KAYIT YAPABİLİYOR Kocaeli Bilim Merkezi’nin gerçekleştirdiği Sanayi 4.0 Mucit Dünyası eğitimlerine 7 yaş ve üzerindeki herkes katılım sağlayabiliyor. Eğitim programları www.kocaelibilimmerkezi.com adresi ve sosyal medya hesaplarında duyuruluyor ve online olarak kayıt gerçekleştiriliyor.
Kocaeli Bilim Merkezi gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor.

Kocaeli Bilim Merkezi gerçekleştirdiği çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor. Sanayi 4.0 Mucit Dünyası Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen eğitimlere katılan başarılı öğrenci Yavuz Selim Kapsız, bilim merkezi eğitmenleriyle birlikte Kocaeli’nde daha önce örneği olmayan bir çalışmaya imza attı.

 

SEMBOL YAPILARIN DİGİTAL MODELLERİ YAPILDI


Gerçekleştirilen çalışmada ilk aşamada Kocaeli İzmit ilçesinin sembol yapılarından olan Saat Kulesi, Yeni Cuma Camii ve Fevziye Camii’nin dijital ortamda modellemesi yapılarak çizimleri tamamlandı. Çizimleri tamamlanan modellemelerin ‘’3 Boyutlu’’ yazıcılardan baskıları alındı. Daha önce Kocaeli’nin sembol yapıları için böyle bir tasarım çalışmasının yapılmaması gerçekleştirilen çalışmayı daha da değerli kılarken, ‘’3 Boyutlu’’ baskıları alınan yapıların tüm detayları en ince ayrıntılarına kadar ele alındı, objeler gerçeklerini aratmadı.

“BİLİM MERKEZİ UFKU GENİŞLETİYOR”


Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olan Yavuz Selim Kapsız, Kocaeli Bilim Merkezi eğitim programlarının bu tip çalışmaları gerçekleştirmek için büyük fırsatlar sunduğunu, herkesin ücretsiz olarak verilen Mucit Dünyası eğitimlerinden faydalanması gerektiğini söyledi. Şu anda üniversiteye hazırlandığını ve yazılım mühendislik okumak istediğini belirten yetenekli öğrenci, bilim merkezinin insanların ufkunu genişlettiğine inandığını söyledi.

7 YAŞ VE ÜZERİ HERKES KAYIT YAPABİLİYOR


Kocaeli Bilim Merkezi’nin gerçekleştirdiği Sanayi 4.0 Mucit Dünyası eğitimlerine 7 yaş ve üzerindeki herkes katılım sağlayabiliyor. Eğitim programları www.kocaelibilimmerkezi.com adresi ve sosyal medya hesaplarında duyuruluyor ve online olarak kayıt gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.