Gecekondu Mahallesinden Doğan Başarı

Gebze 11.03.2020 - 11:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2528+ kez okundu.
 

Gecekondu Mahallesinden Doğan Başarı

Gebze'nin belkide ne geri kalmış bölgesi olan Beylikbağı bölgesindeki Yavuzselim Mahallesinde yaşayan, Sevde Aydın ve Necla Şeker :Ortaokullar Bölgesel Judo Şampiyonasında başarıya ulaştılar.
Şampiyonlardan Gebze Belediyesine teşekkür ziyareti Ortaokullar Bölgesel Judo Şampiyonasında birinci olan Sevde Aydın ve ikinci olan Necla Şeker Gebze Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Fatih Tokaç ve Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran ile birlikte Gebze Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulunan şampiyonları, Başkan Büyükgöz’ün şehir dışında olması sebebiyle Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ağırladı. Her aşamada kendilerine destekleri için Gebze Belediyesine teşekkür eden şampiyonları tebrik eden Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün şampiyonlara başarı dileklerini iletti. 
Gebze'nin belkide ne geri kalmış bölgesi olan Beylikbağı bölgesindeki Yavuzselim Mahallesinde yaşayan, Sevde Aydın ve Necla Şeker :Ortaokullar Bölgesel Judo Şampiyonasında başarıya ulaştılar.

Şampiyonlardan Gebze Belediyesine teşekkür ziyareti

Ortaokullar Bölgesel Judo Şampiyonasında birinci olan Sevde Aydın ve ikinci olan Necla Şeker Gebze Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü Fatih Tokaç ve Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran ile birlikte Gebze Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulunan şampiyonları, Başkan Büyükgöz’ün şehir dışında olması sebebiyle Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner ağırladı. Her aşamada kendilerine destekleri için Gebze Belediyesine teşekkür eden şampiyonları tebrik eden Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün şampiyonlara başarı dileklerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.