Gece Gündüz Çalışıyorlar

12.01.2020 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2786+ kez okundu.
 

Gece Gündüz Çalışıyorlar

Bölgemizin en çalışkan hayır kurumlarından olan İyilik Kervanı ekibi saha çalışmalarına devam ediyor.
İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Başkan Gül şu açıklamayı yaptı:   "Gönüllülerimiz kendilerine yeni yelekler yaptılar. Bu onların ne kadar hizmete düşkün olduklarını gösteriyor. Çalışmalarımızı gören ve bu çalışmalarda biz de varız diyen değerli kardeşlerimiz bugün İyilik Kervanı ile birlikte saha çalışması yapmaya devam ediyor. 250 tane ailemize gıda, mont, bot ve nakit yardımı yaparak yetimlerin umudu olmaya devam ediyoruz. Bu hizmet Allah rızası için diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda biz de varız diyen kardeşlerimizden Allah razı olsun.10 mahalleyi tek tek gezerek ziyaret ederek gönül alıyor kardeşlerimiz dedi."
Bölgemizin en çalışkan hayır kurumlarından olan İyilik Kervanı ekibi saha çalışmalarına devam ediyor.

İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Başkan Gül şu açıklamayı yaptı:

 

"Gönüllülerimiz kendilerine yeni yelekler yaptılar. Bu onların ne kadar hizmete düşkün olduklarını gösteriyor. Çalışmalarımızı gören ve bu çalışmalarda biz de varız diyen değerli kardeşlerimiz bugün İyilik Kervanı ile birlikte saha çalışması yapmaya devam ediyor. 250 tane ailemize gıda, mont, bot ve nakit yardımı yaparak yetimlerin umudu olmaya devam ediyoruz. Bu hizmet Allah rızası için diyerek çıkmış olduğumuz bu yolda biz de varız diyen kardeşlerimizden Allah razı olsun.10 mahalleyi tek tek gezerek ziyaret ederek gönül alıyor kardeşlerimiz dedi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.