Gebzeliler Şiire Doydu

Eğitim 18.11.2019 - 10:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2184+ kez okundu.
 

Gebzeliler Şiire Doydu

Gebze'nin en uzun soluklu şiir programı olan Gebze Şiir Meclisi 3. Yılında şiirleri ile Türkiye’ye mal olan büyük üstad Yavuz Bülent Bakiler’i ağırladı.
“Yavuz Bülent Bakiler ile Tarihte Yolculuk” adlı programın moderatörlüğünü ise Arş. Yzr. Resul Orman yaptı. Programa ilginin ise çok yoğun olduğu gözlerden kaçmadı. Programın duyurusunu duyan şiir seven dostlar Gaziantep, İstanbul, Adapazarıdan Gebze’ye gelerek katılım sağladı programın 2,5 saati aşkın sürdü. Türkçenin İzleri adlı bölümünün ardından konuklardan gelen şiir isteklerini seslendiren Yavuz Bülent Bakiler izleyiciyi adeta başka bir dünya alemine götürdü. Programın İmza bölümünde ise uzun uzadıya kuyruklar oluştuğu gözlerden kaçmadı.   Gebze Şiir Meclisi ve Dusader Dusader'in düzenlediği Yavuz Bülent Bakiler ile Tarihte Yolculuk programına katılımın yoğun oldu. Program sunuculuğunu Derya Sırma üstlendi. Programa Gebze Kaymakamı sayın Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı sayın Sedat Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, Gazeteci Yazar İsmail Kahraman, Eğitimci Yazar İbrahim Erdem, Cihan Güler, Ufuk Karakaş, Muhammet Boz, Gebze Sivil Toplum Merkez Müdürü Ziya Gökalp Gök'ün yanı sıra bir çok Tarih, Edebiyat öğretmeni katıldı.
Gebze'nin en uzun soluklu şiir programı olan Gebze Şiir Meclisi 3. Yılında şiirleri ile Türkiye’ye mal olan büyük üstad Yavuz Bülent Bakiler’i ağırladı.

“Yavuz Bülent Bakiler ile Tarihte Yolculuk” adlı programın moderatörlüğünü ise Arş. Yzr. Resul Orman yaptı. Programa ilginin ise çok yoğun olduğu gözlerden kaçmadı. Programın duyurusunu duyan şiir seven dostlar Gaziantep, İstanbul, Adapazarıdan Gebze’ye gelerek katılım sağladı programın 2,5 saati aşkın sürdü. Türkçenin İzleri adlı bölümünün ardından konuklardan gelen şiir isteklerini seslendiren Yavuz Bülent Bakiler izleyiciyi adeta başka bir dünya alemine götürdü. Programın İmza bölümünde ise uzun uzadıya kuyruklar oluştuğu gözlerden kaçmadı.

 

Gebze Şiir Meclisi ve Dusader Dusader'in düzenlediği Yavuz Bülent Bakiler ile Tarihte Yolculuk programına katılımın yoğun oldu. Program sunuculuğunu Derya Sırma üstlendi. Programa Gebze Kaymakamı sayın Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı sayın Sedat Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Aşıkoğlu, Gazeteci Yazar İsmail Kahraman, Eğitimci Yazar İbrahim Erdem, Cihan Güler, Ufuk Karakaş, Muhammet Boz, Gebze Sivil Toplum Merkez Müdürü Ziya Gökalp Gök'ün yanı sıra bir çok Tarih, Edebiyat öğretmeni katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.