Gebzeli İş İnsanından Örnek davranış

Ekonomi 19.05.2020 - 21:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2109+ kez okundu.
 

Gebzeli İş İnsanından Örnek davranış

Gebze'nin Tanınmış esnaflarından Frenci ömer markası adı altında yıllardır Gebze tatlıkuyu'da  fren servisi bulunan Ömer Emiroğlu, 30 Ağustos'a kadar sağlık çalışanlarının araçlarına yapılacak fren hizmetlerinden işçilik ücreti almayacağını söyledi                               Ömer Emiroğlu, 30 Ağustos'a kadar sağlık çalışanlarının araçlarına yapılacak fren hizmetlerinden işçilik ücreti almayacağını söyledi. Tatlıkuyu Mahallesinde fren servisi bulunan Emiroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, servisindeki işlemlerde sağlık çalışanlarına malzemeyi maliyetine vereceğini kaydetti. Yaklaşık 30 yıldır aynı mahallede esnaflık yaptığını ifade eden Emiroğlu, "Kampanyadan araçlarına üzerlerine ruhsatlı olan tüm sağlık çalışanları faydalanabilecek. Daha önce de benzer bir projeyi polisler, jandarmalar, öğretmenler ile gazi ve şehit aileleri için de yapmıştım. Bu hizmetten faydalanmak isteyenlerin, 0262 643 28 28 ve 0262 644 28 28 numaralı telefonlardan randevu almaları gerekiyor." diye konuştu.

Gebze'nin Tanınmış esnaflarından Frenci ömer markası adı altında yıllardır Gebze tatlıkuyu'da  fren servisi bulunan Ömer Emiroğlu, 30 Ağustos'a kadar sağlık çalışanlarının araçlarına yapılacak fren hizmetlerinden işçilik ücreti almayacağını söyledi

                             

Ömer Emiroğlu, 30 Ağustos'a kadar sağlık çalışanlarının araçlarına yapılacak fren hizmetlerinden işçilik ücreti almayacağını söyledi.

Tatlıkuyu Mahallesinde fren servisi bulunan Emiroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, servisindeki işlemlerde sağlık çalışanlarına malzemeyi maliyetine vereceğini kaydetti.

Yaklaşık 30 yıldır aynı mahallede esnaflık yaptığını ifade eden Emiroğlu, "Kampanyadan araçlarına üzerlerine ruhsatlı olan tüm sağlık çalışanları faydalanabilecek. Daha önce de benzer bir projeyi polisler, jandarmalar, öğretmenler ile gazi ve şehit aileleri için de yapmıştım. Bu hizmetten faydalanmak isteyenlerin, 0262 643 28 28 ve 0262 644 28 28 numaralı telefonlardan randevu almaları gerekiyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.