GEBZEDE KUAFÖR VE BERBERLERE COVİD-19 TESTİ

Sağlık 16.05.2020 - 18:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2075+ kez okundu.
 

GEBZEDE KUAFÖR VE BERBERLERE COVİD-19 TESTİ

Gebze bölgesinde hizmet veren tüm kuaförler ve berbere Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde Covid-19 Testi yapılmaya başlandı.
Gebze bölgesinde hizmet veren tüm kuaförler ve berbere Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde Covid-19 Testi yapılmaya başlandı. Konuya dair açıklamalarda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU ise ; " Pazartesi gününden beridir yani Kuaförlerin Berberlerin hizmet vermeye başladığı günden beridir, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerimizce esnafımızın denetimi yapılmakta ve kurallara uymayanlara cezai işlemler uyguladığımızı buradan belirtirim. Bu uygulama Türkiye’nin her tarafında yapılan bir uygulama değil. Biz İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak risk gördüğümüz hem sahada hemde denetimlerimizde hastalıkla ilgili uygulamalar yapıyoruz ve toplum sağlığı için yapmaya da devam edeceğiz, yaklaşık bir buçuk aydan beridir sağlık personellerimiz ile birlikte Gebze Organize Sahasında yer alan tüm fabrikaları denetliyoruz , şimdi de ise berberlerin hergün yüzlerce kişiyle temasları olacağı için bu işletmelerin açıldığı ilk gün olan Pazartesi gününden bu yana kendilerini hem ziyaret edip Belediye Zabıta personelleri ile denetliyor hemde akabinde Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü binamızda periyodik olarak Covid-19 Testini yapıyoruz. Gebzemizin sağlığı için bu tarz çalışmalarımızın da devam edeceğini belirtirim. " dedi. Gebze Berber ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kenan ÇELİK ise KADIOĞLU'na teşekkür ziyaretinde bulunarak , Covid-19 Testi için gelecek olan Kuaför ve Berberlerin , Vergi Levhası yada Oda Kayıt Belgelerinin yanlarında bulundurmaları gerektiği hatırlatttı.
Gebze bölgesinde hizmet veren tüm kuaförler ve berbere Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde Covid-19 Testi yapılmaya başlandı.

Gebze bölgesinde hizmet veren tüm kuaförler ve berbere Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünde Covid-19 Testi yapılmaya başlandı.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU ise ; " Pazartesi gününden beridir yani Kuaförlerin Berberlerin hizmet vermeye başladığı günden beridir, İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerimizce esnafımızın denetimi yapılmakta ve kurallara uymayanlara cezai işlemler uyguladığımızı buradan belirtirim.

Bu uygulama Türkiye’nin her tarafında yapılan bir uygulama değil. Biz İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak risk gördüğümüz hem sahada hemde denetimlerimizde hastalıkla ilgili uygulamalar yapıyoruz ve toplum sağlığı için yapmaya da devam edeceğiz, yaklaşık bir buçuk aydan beridir sağlık personellerimiz ile birlikte Gebze Organize Sahasında yer alan tüm fabrikaları denetliyoruz , şimdi de ise berberlerin hergün yüzlerce kişiyle temasları olacağı için bu işletmelerin açıldığı ilk gün olan Pazartesi gününden bu yana kendilerini hem ziyaret edip Belediye Zabıta personelleri ile denetliyor hemde akabinde Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü binamızda periyodik olarak Covid-19 Testini yapıyoruz. Gebzemizin sağlığı için bu tarz çalışmalarımızın da devam edeceğini belirtirim. " dedi.

Gebze Berber ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Kenan ÇELİK ise KADIOĞLU'na teşekkür ziyaretinde bulunarak , Covid-19 Testi için gelecek olan Kuaför ve Berberlerin , Vergi Levhası yada Oda Kayıt Belgelerinin yanlarında bulundurmaları gerektiği hatırlatttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.