GEBZE’Yİ TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ BİR KENT YAPACAĞIZ

Siyaset 16.01.2019 - 09:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2360+ kez okundu.
 

GEBZE’Yİ TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ BİR KENT YAPACAĞIZ

İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve parti üyeleri ile birlikte Gebze Mutlukent Mahallesi’nde bir kahvehaneyi ziyaret etti.
Burada vatandaşlarla sohbet eden Çetinkaya, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunup, yöneltilen soruları cevaplandırdı.   Konuşmasında iyi işler yapabilmek adına zor zamanlarda yola çıktıklarını söyleyen Çetinkaya, Gebze’yi Türkiye’nin gözbebeği bir kent haline getireceklerini vurguladı.  Çetinkaya, “El ele, omuz omuza, gönül gönüle vererek Gebze’yi yönetmek için bu göreve talibim. Bizler gittiğimiz her yerde her kesimden insana ulaşarak; fikirlerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyip onlara uygun projeler üretiyoruz. Halkımızın fikirleri bizim için çok önemli.  Aile ortamı içerisinde sizlerin de fikirlerini alıp sorularını cevaplandırmaktan memnuniyet duyarım” şeklinde konuştu.   EKİP RUHU İLE HAREKET EDİYORUZ   İYİ Parti ’nin güçlü bir aile olduğunu belirten Çetinkaya, “Gebze İlçe Başkanım Özhan Öztürk ve diğer ekip arkadaşlarımın hepsi ile çok güzel işler başarmak üzere yola çıktık.  İYİ Parti olarak ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Bir yeri en iyi şekilde yönetebilmek için ekibinizin de güçlü olması gerekiyor” ifadelerini kullandı. Halkın söz sahibi olacağı, dürüst ve ahlaklı bir yönetim anlayışı getirmek istediklerini söyleyen Çetinkaya, halk meclisleri kuracaklarının da bilgisini verdi. Değişim hareketi ile birlikte Gebze’yi, Türkiye’nin göz bebeği bir yer haline getirmek istediklerini dile getiren Çetinkaya,” Buna neden ihtiyaç duyduğumuzu anlatmak istiyorum. Biz yeni bir oluşum ve yeni bir partiyiz. Bu yüzden çalışmak zorundayız. Hedeflerimiz var. Vatanımız ve çocuklarımızın geleceği için bu yoldayız. Elimizi taşının altına koyarak hizmet vermek istiyoruz. Türkiye’de bizim gibi düşünen insanların varlığı için çalışmak zorundayız. Tek amacımız hizmet etmektir. Bunun için sizlerin desteği gerekiyor. Bizleri tanımanız ve güvenmeniz gerekiyor” diye konuştu. “İlk icraatımız şeffaflık olacaktır” diyen Çetinkaya” Alınan her ihalenin belediyede açık olmasını ve rantın sıfırlanmasını istiyoruz. İnsanlarımızın kafalarında soru işaretlerinin olmadığı dürüst ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışı yerleştirelim istiyoruz” şeklinde konuştu. Kahve ziyaretinin ardından mahalle esnafı ile de görüşen Çetinkaya, fikir alışverişinde bulundu. Çetinkaya, son olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan Ayten Demirbaş’ı (76) ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk ve parti üyeleri ile birlikte Gebze Mutlukent Mahallesi’nde bir kahvehaneyi ziyaret etti.
Burada vatandaşlarla sohbet eden Çetinkaya, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunup, yöneltilen soruları cevaplandırdı.
 
Konuşmasında iyi işler yapabilmek adına zor zamanlarda yola çıktıklarını söyleyen Çetinkaya, Gebze’yi Türkiye’nin gözbebeği bir kent haline getireceklerini vurguladı.  Çetinkaya, “El ele, omuz omuza, gönül gönüle vererek Gebze’yi yönetmek için bu göreve talibim. Bizler gittiğimiz her yerde her kesimden insana ulaşarak; fikirlerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyip onlara uygun projeler üretiyoruz. Halkımızın fikirleri bizim için çok önemli.  Aile ortamı içerisinde sizlerin de fikirlerini alıp sorularını cevaplandırmaktan memnuniyet duyarım” şeklinde konuştu.
 
EKİP RUHU İLE HAREKET EDİYORUZ
 
İYİ Parti ’nin güçlü bir aile olduğunu belirten Çetinkaya, “Gebze İlçe Başkanım Özhan Öztürk ve diğer ekip arkadaşlarımın hepsi ile çok güzel işler başarmak üzere yola çıktık.  İYİ Parti olarak ekip ruhu ile hareket ediyoruz. Bir yeri en iyi şekilde yönetebilmek için ekibinizin de güçlü olması gerekiyor” ifadelerini kullandı. Halkın söz sahibi olacağı, dürüst ve ahlaklı bir yönetim anlayışı getirmek istediklerini söyleyen Çetinkaya, halk meclisleri kuracaklarının da bilgisini verdi. Değişim hareketi ile birlikte Gebze’yi, Türkiye’nin göz bebeği bir yer haline getirmek istediklerini dile getiren Çetinkaya,” Buna neden ihtiyaç duyduğumuzu anlatmak istiyorum. Biz yeni bir oluşum ve yeni bir partiyiz. Bu yüzden çalışmak zorundayız. Hedeflerimiz var. Vatanımız ve çocuklarımızın geleceği için bu yoldayız. Elimizi taşının altına koyarak hizmet vermek istiyoruz. Türkiye’de bizim gibi düşünen insanların varlığı için çalışmak zorundayız. Tek amacımız hizmet etmektir. Bunun için sizlerin desteği gerekiyor. Bizleri tanımanız ve güvenmeniz gerekiyor” diye konuştu. “İlk icraatımız şeffaflık olacaktır” diyen Çetinkaya” Alınan her ihalenin belediyede açık olmasını ve rantın sıfırlanmasını istiyoruz. İnsanlarımızın kafalarında soru işaretlerinin olmadığı dürüst ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışı yerleştirelim istiyoruz” şeklinde konuştu. Kahve ziyaretinin ardından mahalle esnafı ile de görüşen Çetinkaya, fikir alışverişinde bulundu. Çetinkaya, son olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan Ayten Demirbaş’ı (76) ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.