Gebze Yavuz Selim Mahallesinde Yangın

3.Sayfa 08.01.2021 - 00:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2894+ kez okundu.
 

Gebze Yavuz Selim Mahallesinde Yangın

Gebze Yavuz Selim Mahallesinde Yangın
Gebze Yavuz Selim Mahallesinde Yangın   YANGIN ANI İLE İLGİLİ VİDEO İÇİN BURAYA TIKLAYIN   Beylikbağı Bölgesinde bulunan Yavuz Selim mahallesinde Kullanılmayan boş olduğunu öğrendiğimiz mekruk bir gece kondu nedeni bilinmeyen bir nedenle yandı.   Yangının 07.01.2021 tarihinde Gece Saat:22:00  sıralarında çıktığı edindiğimiz bilgiler arasında.     Vatandaşların İtfaiye'ye haber vermesi ile olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek çevreye sıçramadan kontrol altına aldırlar.       Vatandaşlardan edindiğimiz bilgiye göre yangında ölen yada yaralanın olmadığı, Polisin ise yangın ile ilgili soruşturma başlattığı aldığımız diğer bilgiler rasında.  
Gebze Yavuz Selim Mahallesinde Yangın

Gebze Yavuz Selim Mahallesinde Yangın

 

YANGIN ANI İLE İLGİLİ VİDEO İÇİN BURAYA TIKLAYIN

 

Beylikbağı Bölgesinde bulunan Yavuz Selim mahallesinde Kullanılmayan boş olduğunu öğrendiğimiz mekruk bir gece kondu nedeni bilinmeyen bir nedenle yandı.

 

Yangının 07.01.2021 tarihinde Gece Saat:22:00  sıralarında çıktığı edindiğimiz bilgiler arasında.

 

 

Vatandaşların İtfaiye'ye haber vermesi ile olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek çevreye sıçramadan kontrol altına aldırlar.

 

 

 

Vatandaşlardan edindiğimiz bilgiye göre yangında ölen yada yaralanın olmadığı, Polisin ise yangın ile ilgili soruşturma başlattığı aldığımız diğer bilgiler rasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.