Gebze ve Çayırova’ da Yarın Sabahtan İtibaren Su Kesintisi Yaşanacak

Gündem 10.12.2019 - 14:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1553+ kez okundu.
 

Gebze ve Çayırova’ da Yarın Sabahtan İtibaren Su Kesintisi Yaşanacak

Gebze ve Çayırova’ da yarın sabahtan itibaren su kesintisi yaşanacak.
İSU yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gebze’de yenileme çalışması kapsamında CTP Ana isale hattı üzerinde arıza meydana geldiği ve bu nedenle Gebze ve Çayırova’nın bazı mahallelerinde ( 11.12.2019 ) yarın sabah saat 09.00’a kadar su kesintisi olacak.” dedi. Gebze ve Çayırova’da yarın sabahtan itibaren su kesintisi yaşanacak. Konuyla ilgili İSU yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Gebze’de yenileme çalışması programına aldığımız CTP Ana isale hattı üzerinde arıza meydana gelmiştir. Bu nedenle aşağıda belirtilen mahallelerde 11.12.2019 Çarşamba sabah saat 09:00’a kadar su kesintisi yapılacaktır. Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler: Gebze: Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan, Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafa Paşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamı Çayırova; İnönü Mahallesi, Emek Mahallesi, Şekerpınar Mahallelerinin tamamına Akse Mahallesinin bir kısmına su verilemeyecektir.” İfadeleri kullanıldı.
Gebze ve Çayırova’ da yarın sabahtan itibaren su kesintisi yaşanacak.

İSU yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gebze’de yenileme çalışması kapsamında CTP Ana isale hattı üzerinde arıza meydana geldiği ve bu nedenle Gebze ve Çayırova’nın bazı mahallelerinde ( 11.12.2019 ) yarın sabah saat 09.00’a kadar su kesintisi olacak.” dedi.

Gebze ve Çayırova’da yarın sabahtan itibaren su kesintisi yaşanacak. Konuyla ilgili İSU yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Gebze’de yenileme çalışması programına aldığımız CTP Ana isale hattı üzerinde arıza meydana gelmiştir. Bu nedenle aşağıda belirtilen mahallelerde 11.12.2019 Çarşamba sabah saat 09:00’a kadar su kesintisi yapılacaktır.

Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler:

Gebze: Adem Yavuz,

Cumhuriyet,

Mimar Sinan,

Yavuz Selim,

Ulus,

ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları,

Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı,

Hacı Halil,

Yenikent,

Gaziler, Mustafa Paşa,

Köşklüçeşme,

Osman Yılmaz,

İnönü, Güzeller,

Kirazpınar, Arapçeşme,

Sultan Orhan,

Tatlıkuyu,

Barış, Muallimköy ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamı

Çayırova; İnönü Mahallesi,

Emek Mahallesi, Şekerpınar Mahallelerinin tamamına

Akse Mahallesinin bir kısmına su verilemeyecektir.” İfadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.