Gebze ve bölgesinde son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

Siyaset 26.04.2018 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2872+ kez okundu.
 

Gebze ve bölgesinde son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

Gebze’nin ünlü iş adamlarından
Gebze’nin ünlü iş adamlarından Ömer Faruk Başaran Milliyetçi Hareket Partisin de aday olacağınına dair haberler siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.  Başran’ın MHP den aday olacağına dair haberler Gebze ve bölgesinde konuşulan siyasi havayı bir anda değiştirdi. Gebze ve bölgesinde birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev alan Başaran tanınmışlık oranı olarak bölgede önemli bir isim olarak göze çarpıyor. Son yıllarda bazı siyasi çalışmalar içerisinde yer almaya özen gösteren Başaran ın tercihini Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullandığına dair haberler henüz doğrulanmış değildir.  Anlik Haberci ailesine gelen haberlere göre Başaran kısa bir süre içerisinde adaylık açıklamasını  yapacaktır. Önümüzdeki günlerde düzenlemeyi düşündüğü bir basın toplantısı ile adaylık başvurusunu kamuoyu ile paylaşmayı düşünen Başaran özellikle Milliyetçi Hareket Partisinde bir heyecana neden oldu. Gebze ve bölgesinde Milliyetçi Hareket Partisinin öncü kadrolarında yer alan Lütfü Türkkan’ın İyi partide siyasete devam ediyor olmasına nedeni ile bu bölgede Başaran’ın ismini ön plana çıkaracak gelişme olarak görülmektedir. Ömer Faruk Başaran’ın 20 Nisan Tarihinde sosyal medya hesabından adaylık açıklaması ile ilgili olarak paylaşım yapması bu konu ile ilgili çıkan haberlerin doğru olduğuna dair bir izlenim oluşturdu.
Gebze’nin ünlü iş adamlarından

Gebze’nin ünlü iş adamlarından Ömer Faruk Başaran Milliyetçi Hareket Partisin de aday olacağınına dair haberler siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.  Başran’ın MHP den aday olacağına dair haberler Gebze ve bölgesinde konuşulan siyasi havayı bir anda değiştirdi.

Gebze ve bölgesinde birçok sivil toplum örgütünde aktif olarak görev alan Başaran tanınmışlık oranı olarak bölgede önemli bir isim olarak göze çarpıyor. Son yıllarda bazı siyasi çalışmalar içerisinde yer almaya özen gösteren Başaran ın tercihini Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullandığına dair haberler henüz doğrulanmış değildir.  Anlik Haberci ailesine gelen haberlere göre Başaran kısa bir süre içerisinde adaylık açıklamasını  yapacaktır. Önümüzdeki günlerde düzenlemeyi düşündüğü bir basın toplantısı ile adaylık başvurusunu kamuoyu ile paylaşmayı düşünen Başaran özellikle Milliyetçi Hareket Partisinde bir heyecana neden oldu.

Gebze ve bölgesinde Milliyetçi Hareket Partisinin öncü kadrolarında yer alan Lütfü Türkkan’ın İyi partide siyasete devam ediyor olmasına nedeni ile bu bölgede Başaran’ın ismini ön plana çıkaracak gelişme olarak görülmektedir.

Ömer Faruk Başaran’ın 20 Nisan Tarihinde sosyal medya hesabından adaylık açıklaması ile ilgili olarak paylaşım yapması bu konu ile ilgili çıkan haberlerin doğru olduğuna dair bir izlenim oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.