Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in Kızılay Haftası Mesajı

Gündem 30.10.2020 - 10:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2632+ kez okundu.
 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in Kızılay Haftası Mesajı

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAİL ÇİLER’İN 29 EKİM-4 KASIM KIZILAY HAFTASI MESAJI
Nail Çiler yayımlaığı mesajda: ''11 Haziran 1868’de Hilal-i Ahmer adıyla kurulan ve Cumhuriyet döneminde adı Türk Kızılay Derneği olarak değiştirilen Türk Kızılay; kurulduğu günden bu yana hiçbir ayrım gözetmeden ülkemizde ve tüm dünyada muhtaç olan her yere doğal afet, savaş, salgın hastalık gibi tüm felaketlerde yardım eli uzatmaktadır. Zor şartlar altında kalan insanımıza umut ve güven kaynağı olan Türk Kızılay’ımız, milletimizin sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en güzel örneğidir. Türk Kızılay’ımız, milletimizden aldığı güç ve destekle gönüllülük ve duyarlılık esasıyla gerek ulusal gerekse uluslararası anlamda büyük başarılara imza atarak tüm insanlığın dertlerine çare olmak için insani bir sorumluluk ve fedakarlıkla çalışmakta, güzel hizmetleriyle hepimizi gururlandırmaktadır. 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası’nda doğal afetlerden, hastalıklardan ve savaşlardan uzak barış ve huzur dolu yarınlarda hep birlikte var olabilmek ümidiyle, tüm dünyada yardımseverliğin temsilcisi Türk Kızılay’ının değerli yönetici ve  çalışanları ile tüm gönüllülerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor, Kızılay Haftası’nı içtenlikle kutluyorum''. dedi.
GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAİL ÇİLER’İN 29 EKİM-4 KASIM KIZILAY HAFTASI MESAJI
Nail Çiler yayımlaığı mesajda: ''11 Haziran 1868’de Hilal-i Ahmer adıyla kurulan ve Cumhuriyet döneminde adı Türk Kızılay Derneği olarak değiştirilen Türk Kızılay; kurulduğu günden bu yana hiçbir ayrım gözetmeden ülkemizde ve tüm dünyada muhtaç olan her yere doğal afet, savaş, salgın hastalık gibi tüm felaketlerde yardım eli uzatmaktadır.
Zor şartlar altında kalan insanımıza umut ve güven kaynağı olan Türk Kızılay’ımız, milletimizin
sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en güzel örneğidir. Türk Kızılay’ımız, milletimizden aldığı güç ve destekle gönüllülük ve duyarlılık esasıyla gerek ulusal gerekse uluslararası anlamda büyük başarılara imza atarak tüm insanlığın dertlerine çare olmak için insani bir sorumluluk ve fedakarlıkla çalışmakta, güzel hizmetleriyle hepimizi gururlandırmaktadır. 29 Ekim – 4 Kasım Kızılay Haftası’nda doğal afetlerden, hastalıklardan ve savaşlardan uzak barış ve huzur dolu yarınlarda hep birlikte var olabilmek ümidiyle, tüm dünyada yardımseverliğin temsilcisi Türk Kızılay’ının değerli yönetici ve 
çalışanları ile tüm gönüllülerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyor, Kızılay Haftası’nı içtenlikle kutluyorum''. dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.