Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler

Gündem 26.10.2018 - 13:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2618+ kez okundu.
 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Açıklamada Bulundu.
Bugün; Türk Milletinin olağanüstü bir mücadele örneği göstererek imkansız görülen zafere imza attığı ve bizlere hediye edilen en güzel miras olan “CUMHURİYET”in kuruluşunun95. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla karşılıyoruz.           19 Mayıs 1919’da,  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Mücadelemiz, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun ardından, 29 Ekim 1923 tarihinde, Cumhuriyetimizin ilanıyla  taçlandırılmıştır. Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, hiçbir gücün milletimizin Vatan sevgisinin ve bağımsızlık mücadelesinin karşısında duramayacağının göstergesi olan zaferimizi korumak, yaşatmak bu uğurda daha çok çalışıp Cumhuriyet’ in ilkeleri ışığında yol almak hepimizin en önemli görevidir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün “Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz.”sözleri bizlere önder olmuştur. Cumhuriyet; barışın ve huzurun himayesinde büyüyen, demokrasinin yapıtaşıdır. Daima değerli mirasımızı korumanın bilincinde olarak; Cumhuriyet’ i bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet’ imizin kuruluşunun 95. Yılını kutluyorum.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Açıklamada Bulundu.

Bugün; Türk Milletinin olağanüstü bir mücadele örneği göstererek imkansız görülen zafere imza attığı ve bizlere hediye edilen en güzel miras olan “CUMHURİYET”in kuruluşunun95. Yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla karşılıyoruz.

          19 Mayıs 1919’da,  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan Kurtuluş Mücadelemiz, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun ardından, 29 Ekim 1923 tarihinde, Cumhuriyetimizin ilanıyla  taçlandırılmıştır.

Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, hiçbir gücün milletimizin Vatan sevgisinin ve bağımsızlık mücadelesinin karşısında duramayacağının göstergesi olan zaferimizi korumak, yaşatmak bu uğurda daha çok çalışıp Cumhuriyet’ in ilkeleri ışığında yol almak hepimizin en önemli görevidir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz.”sözleri bizlere önder olmuştur.

Cumhuriyet; barışın ve huzurun himayesinde büyüyen, demokrasinin yapıtaşıdır. Daima değerli mirasımızı korumanın bilincinde olarak; Cumhuriyet’ i bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet’ imizin kuruluşunun 95. Yılını kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.