Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler

Gündem 17.09.2018 - 14:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3104+ kez okundu.
 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler

GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAİL ÇİLER 17-23 EYLÜL AHİLİK HAFTASIDolayısıyla Açıklamada Bulundu.
Ticari ve toplumsal hayatta dürüstlük, güvenilirlik, hak ve hukuka saygı, cömertlik, kardeşlik ve yardımseverlik gibi toplumsal değerleri esas alanAhilik Teşkilatı, 13. yüzyılda gönül adamı olarak tanımlanan Ahi Evran-ı Veli tarafındankurularak, Ahilik Kültürünün temeli atılmıştır. Bu kültür, yüzyıllardan beri esnaf ve sanatkarlarımız için şaşmaz bir kılavuz olmuştur. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın benimsedikleri“Ahilik Kültürü”, onlarıkusurlu mal üretmekten kaçınarak, tüketici haklarını korumaya da yönlendirmiştir.Günümüze kadar uzanan ve şimdilerde “iş etiği”, “iş ahlakı” olarak görülen kuralların kökeni “Ahilik Kültürü” nün toplumumuza yansıması ile oluşmuştur. Bizlere ışık tutan bu kültüre günümüzde de  gereken değeri vermemiz; ticari hayatımızın gelişmesini, esnafımızın ve işletmecilerimizin yollarınabaşarı ile devam etmelerini sağlayacaktır. Bu duygularla; işletmecilerimizin, ticaret ile uğraşanekonomimize can veren;iyiyi, doğruyu ve güzeli benimsemiş tüm iş dünyasınınAhilik Haftası’ nı kutlar, daha çok çalışıp daha çok üreteceğimiz, yerli ve milli üretimi daha çok benimseyerek bu yolla dünya markası olacağımız  ve bunu yaparken deatalarımızın bizlere miras bıraktığı Ahilik geleneğininşartlarını daima göz önünde bulunduracağımız bir ticari yaşam dilerim.  
GEBZE TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI NAİL ÇİLER 17-23 EYLÜL AHİLİK HAFTASIDolayısıyla Açıklamada Bulundu.

Ticari ve toplumsal hayatta dürüstlük, güvenilirlik, hak ve hukuka saygı, cömertlik, kardeşlik ve yardımseverlik gibi toplumsal değerleri esas alanAhilik Teşkilatı, 13. yüzyılda gönül adamı olarak tanımlanan Ahi Evran-ı Veli tarafındankurularak, Ahilik Kültürünün temeli atılmıştır. Bu kültür, yüzyıllardan beri esnaf ve sanatkarlarımız için şaşmaz bir kılavuz olmuştur. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın benimsedikleri“Ahilik Kültürü”, onlarıkusurlu mal üretmekten kaçınarak, tüketici haklarını korumaya da yönlendirmiştir.Günümüze kadar uzanan ve şimdilerde “iş etiği”, “iş ahlakı” olarak görülen kuralların kökeni “Ahilik Kültürü” nün toplumumuza yansıması ile oluşmuştur. Bizlere ışık tutan bu kültüre günümüzde de  gereken değeri vermemiz; ticari hayatımızın gelişmesini, esnafımızın ve işletmecilerimizin yollarınabaşarı ile devam etmelerini sağlayacaktır.

Bu duygularla; işletmecilerimizin, ticaret ile uğraşanekonomimize can veren;iyiyi, doğruyu ve güzeli benimsemiş tüm iş dünyasınınAhilik Haftası’ nı kutlar, daha çok çalışıp daha çok üreteceğimiz, yerli ve milli üretimi daha çok benimseyerek bu yolla dünya markası olacağımız  ve bunu yaparken deatalarımızın bizlere miras bıraktığı Ahilik geleneğininşartlarını daima göz önünde bulunduracağımız bir ticari yaşam dilerim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.