Gebze ticaret odasi haberleri nail çiler haberleri gto sondakika haberleri

Gebze 18.09.2018 - 16:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2447+ kez okundu.
 

Gebze ticaret odasi haberleri nail çiler haberleri gto sondakika haberleri

Gebze Ticaret Odas Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.
İstiklalimizi ve bağımsızlığımızı canları pahasına koruyan, ülkemizin her köşesinde huzurumuzu sağlamak için “Şehitlik” ve “Gazilik” mertebesine ulaşan kahramanlarımızı19 Eylül Gaziler Günü’ ndeminnet ve saygıyla anıyorum.             Barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız vatanımız, bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin ve isimsiz daha nice kahramanlarımızınemanetidir ve bugün geleceğe güvenle bakabilmemiz, onların bu büyük fedakârlıkları ve canlarından öte tuttukları “Vatan sevgileri” sayesindedir. Bizlerde; vatanımıza layıkıyla sahip çıkarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gayret etmeli; bizim için hayatlarını feda eden şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkarak, ailelerine göstermemiz gereken saygıyı hiç unutmamalı; o güzel milli duygularımızı yeni nesillere aktarmaya çalışmanın görevimiz olduğunu her zaman hatırlamalı ve hatırlatmalıyız. Bu duygularla; Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e, SAKARYA ZAFERİ'nin ardından Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla,şehitlerimizin aziz hatıralarına en derin saygılarımı sunar, hayatta olan gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.        
Gebze Ticaret Odas Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Açıklamada Bulundu.

İstiklalimizi ve bağımsızlığımızı canları pahasına koruyan, ülkemizin her köşesinde huzurumuzu sağlamak için “Şehitlik” ve “Gazilik” mertebesine ulaşan kahramanlarımızı19 Eylül Gaziler Günü’ ndeminnet ve saygıyla anıyorum.

            Barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız vatanımız, bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin ve isimsiz daha nice kahramanlarımızınemanetidir ve bugün geleceğe güvenle bakabilmemiz, onların bu büyük fedakârlıkları ve canlarından öte tuttukları “Vatan sevgileri” sayesindedir.

Bizlerde; vatanımıza layıkıyla sahip çıkarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gayret etmeli; bizim için hayatlarını feda eden şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkarak, ailelerine göstermemiz gereken saygıyı hiç unutmamalı; o güzel milli duygularımızı yeni nesillere aktarmaya çalışmanın görevimiz olduğunu her zaman hatırlamalı ve hatırlatmalıyız.

Bu duygularla; Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e, SAKARYA ZAFERİ'nin ardından Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla,şehitlerimizin aziz hatıralarına en derin saygılarımı sunar, hayatta olan gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.