Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'den Miraç Kandili Mesajı

Gündem 01.04.2019 - 19:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2127+ kez okundu.
 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'den Miraç Kandili Mesajı

Gebze Ticaret Odasıyönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,Miraç Kandili’ni Bir Açıklama Yaparak Kutladı.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Recep Ayı’ nın 27. Gecesi yaşadığı mucize yolculuğu ifade eden Miraç Kandili’ ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.   Tertemiz bir kulluğa yönelişi simgeleyen bu özel gün, gönlümüzün aydınlandığı, dualarımızın kabul edildiğine inandığımız kandil gecelerinden biridir. Bu gecenin hürmetine, bizler de insani duygularımızdan arınmalı, maneviyatın verdiği huzur ile ülkemizde, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, dünya üzerinde kalıcı barışın sağlanması için iç dünyamıza dönerek; büyüklerimize, çocuklarımıza, akrabalarımıza ve sıkıntısı olan dostlarımıza zaman ayırmalı, kardeşliğimizi pekiştirmeli, birbirimizi kucaklamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ nikutlar,dualarımızın kabul olmasını diler, nice kandillere sağlıkla ulaşmayı temenni ederim.  
Gebze Ticaret Odasıyönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,Miraç Kandili’ni Bir Açıklama Yaparak Kutladı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Recep Ayı’ nın 27. Gecesi yaşadığı mucize yolculuğu ifade eden Miraç Kandili’ ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.  

Tertemiz bir kulluğa yönelişi simgeleyen bu özel gün, gönlümüzün aydınlandığı, dualarımızın kabul edildiğine inandığımız kandil gecelerinden biridir. Bu gecenin hürmetine, bizler de insani duygularımızdan arınmalı, maneviyatın verdiği huzur ile ülkemizde, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, dünya üzerinde kalıcı barışın sağlanması için iç dünyamıza dönerek; büyüklerimize, çocuklarımıza, akrabalarımıza ve sıkıntısı olan dostlarımıza zaman ayırmalı, kardeşliğimizi pekiştirmeli, birbirimizi kucaklamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ nikutlar,dualarımızın kabul olmasını diler, nice kandillere sağlıkla ulaşmayı temenni ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.