Gebze Teknik Üniversitesi'den Başarı

Eğitim 11.12.2019 - 15:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2584+ kez okundu.
 

Gebze Teknik Üniversitesi'den Başarı

Akademik başarılarıyla gündemde olan GTÜ bu kez sportif bir başarı elde etti.
Üniversitenin Kürek Takımı, Ergometre yarışmasında Türkiye şampiyonluğu ve üçüncülüğü olmak üzere iki kategoride kupayı kazanan takım oldu. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Kürek Takımı, Özyeğin Üniversitesi’nde yapılan Türkiye Ergometre Şampiyonasında birinci oldu.  Müsabakalarda GTÜ’lü 4 kadın ve 6 erkek sporcu yarıştı. Kadın sporcular toplam puanda Türkiye Federe Üniversite Kadın kategorisinde 1.liği elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Sporculardan Alperen TEKİN ise, Türkiye Ergometre şampiyonasında, Türkiye 3.sü olarak yarışmayı başarı ile bitirdi.  
Akademik başarılarıyla gündemde olan GTÜ bu kez sportif bir başarı elde etti.

Üniversitenin Kürek Takımı, Ergometre yarışmasında Türkiye şampiyonluğu ve üçüncülüğü olmak üzere iki kategoride kupayı kazanan takım oldu.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Kürek Takımı, Özyeğin Üniversitesi’nde yapılan Türkiye Ergometre Şampiyonasında birinci oldu.  Müsabakalarda GTÜ’lü 4 kadın ve 6 erkek sporcu yarıştı. Kadın sporcular toplam puanda Türkiye Federe Üniversite Kadın kategorisinde 1.liği elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Sporculardan Alperen TEKİN ise, Türkiye Ergometre şampiyonasında, Türkiye 3.sü olarak yarışmayı başarı ile bitirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.