Gebze Stadı futbola ve seyircisine kavuşmak üzere

41 Spor 11.09.2021 - 08:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2522+ kez okundu.
 

Gebze Stadı futbola ve seyircisine kavuşmak üzere

Büyükşehir tarafından yenilenen Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda tartan pist imalatı tamamlanırken, led projektör montajları devam ediyor
Şehre birçok yeni spor alanları ve tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut tesislerin de daha kullanışlı ve modern bir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki yenileme çalışmalarına devam eden          Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, sentetik çim halı serimi sonrasında imalatları yoğun bir şekilde sürdürüyor.    TARTAN PİST İMALATI TAMAMLANDI Proje çalışmaları kapsamında stadın yeni sentetik çim halısının serimi geçen ay tamamlanmıştı. İş dâhilinde saha çevresindeki koşu pistine serilen asfalt sonrasında kaymaz tartan pist imalatında da sona gelindi.   LED PROJEKTÖR MONTAJI Yenileme çalışması kapsamında 12 bin 700 metrekarelik alanda bulunan Alaettin Kurt Stadına 2 adet 18 metre yüksekliğinde aydınlatma direkleri dikilmişti. Stadı gece saatlerinde kullanılmasına olanak sağlayacak 106 adet led projektörün montaj çalışmalarına devam ediliyor.  
Büyükşehir tarafından yenilenen Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda tartan pist imalatı tamamlanırken, led projektör montajları devam ediyor

Şehre birçok yeni spor alanları ve tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut tesislerin de daha kullanışlı ve modern bir hale getirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı’ndaki yenileme çalışmalarına devam eden          Büyükşehir Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, sentetik çim halı serimi sonrasında imalatları yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

 

TARTAN PİST İMALATI TAMAMLANDI

Proje çalışmaları kapsamında stadın yeni sentetik çim halısının serimi geçen ay tamamlanmıştı. İş dâhilinde saha çevresindeki koşu pistine serilen asfalt sonrasında kaymaz tartan pist imalatında da sona gelindi.

 

LED PROJEKTÖR MONTAJI

Yenileme çalışması kapsamında 12 bin 700 metrekarelik alanda bulunan Alaettin Kurt Stadına 2 adet 18 metre yüksekliğinde aydınlatma direkleri dikilmişti. Stadı gece saatlerinde kullanılmasına olanak sağlayacak 106 adet led projektörün montaj çalışmalarına devam ediliyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.