Gebze Sporcu Merkezi Nerede? Gebze Sporcu Merkezi Ne zaman Açılacak?

Gebze 02.11.2020 - 13:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3447+ kez okundu.
 

Gebze Sporcu Merkezi Nerede? Gebze Sporcu Merkezi Ne zaman Açılacak?

Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde imalatlar tüm hızı ile sürüyor
Şehrin birçok noktasına spor tesisi kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye 15 bin 590 metrekare kapalı alana sahip yeni bir sporcu eğitim merkezini daha hayata geçiriyor. Aynı anda birçok farklı imalatın yapıldığı ve hummalı bir şekilde inşasına devam edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) tüm blokları eylül ayında tamamen şekillenmişti. Duvar seramik işlerinin tamamlandığı projede cephe, iç kısım sıvaları, zemin seramik ve diğer pek çok imalata devam ediliyor. Yapı tamamlandığında Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olarak kente hizmet verecek.   İÇ KISIMLAR İLE DIŞ CEPHEDE İMALATLAR DEVAM EDİYOR Gebze’nin Hacı Halil Mahallesi’nde inşa edilen GEBZESEM’in tüm betonarme işleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Çalışma kapsamında şuanda zemin seramik, otopark saha beton dökümü, asma tavan, elektrik ve mekanik işleri, kenet ve taş cephe imalatları ile iç kısımdaki bazı bölümlerde sıva çalışması devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında dış cephenin cam montajları da bitirildi.   PEK ÇOK BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK Bodrum kat, alt zemin, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak olan eğitim merkezi pek çok branşta eğitim verecek. Yapının alt zemin katı, 3 bin 752 metrekare kullanım alanına sahip. Bu bölümde fuaye, güreş salonu, judo salonu, karate ve okçuluk salonu yer alacak. Her branş için ayrı soyunma ve duş alanları bulunacak. Antrenör odaları ve 210 kişilik seminer salonu bu katın bölümlerinden olacak.   ÇOCUK BAKIM ALANI Yapının üst zemin katı ise 3 bin 730 metrekare ölçülerinde olacak. Bu bölümde fuaye, jimnastik salonu, eskrim salonu, masa tenisi salonu, bayanlar fitness salonu, bayanlar plates salonu yapılacak. Her branş için soyunma ve duş alanları ile gündüz bakım ve çocuk oyun alanı ile kafeterya yer alacak.   134 ARAÇLIK OTOPARK Merkezin 2 bin 502 metrekarelik birinci katında da boks salonu, taekwondo salonu, rezerv spor salonu, soyunma ve duş alanları bulunacak. Bu bölüm idari birimler toplantı odası ve 120 kişilik seyirci tribününü barındıracak. Bodrum kat mahallerinde ise ısıtma ve soğutma sistemleri yer alacak. Merkezde ayrıca 105’i kapalı, 29’u açık olmak üzere toplamda 134 araçlık açık otopark yapılacak.  
Gebze’de spora ve sporculara yönelik modern bir tesis olarak inşa edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde imalatlar tüm hızı ile sürüyor

Şehrin birçok noktasına spor tesisi kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’ye 15 bin 590 metrekare kapalı alana sahip yeni bir sporcu eğitim merkezini daha hayata geçiriyor. Aynı anda birçok farklı imalatın yapıldığı ve hummalı bir şekilde inşasına devam edilen Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin (GEBZESEM) tüm blokları eylül ayında tamamen şekillenmişti. Duvar seramik işlerinin tamamlandığı projede cephe, iç kısım sıvaları, zemin seramik ve diğer pek çok imalata devam ediliyor. Yapı tamamlandığında Gebze bölgesinde yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olarak kente hizmet verecek.

 

İÇ KISIMLAR İLE DIŞ CEPHEDE İMALATLAR DEVAM EDİYOR

Gebze’nin Hacı Halil Mahallesi’nde inşa edilen GEBZESEM’in tüm betonarme işleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Çalışma kapsamında şuanda zemin seramik, otopark saha beton dökümü, asma tavan, elektrik ve mekanik işleri, kenet ve taş cephe imalatları ile iç kısımdaki bazı bölümlerde sıva çalışması devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma kapsamında dış cephenin cam montajları da bitirildi.

 

PEK ÇOK BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK

Bodrum kat, alt zemin, zemin ve bir kat şeklinde yapılacak olan eğitim merkezi pek çok branşta eğitim verecek. Yapının alt zemin katı, 3 bin 752 metrekare kullanım alanına sahip. Bu bölümde fuaye, güreş salonu, judo salonu, karate ve okçuluk salonu yer alacak. Her branş için ayrı soyunma ve duş alanları bulunacak. Antrenör odaları ve 210 kişilik seminer salonu bu katın bölümlerinden olacak.

 

ÇOCUK BAKIM ALANI

Yapının üst zemin katı ise 3 bin 730 metrekare ölçülerinde olacak. Bu bölümde fuaye, jimnastik salonu, eskrim salonu, masa tenisi salonu, bayanlar fitness salonu, bayanlar plates salonu yapılacak. Her branş için soyunma ve duş alanları ile gündüz bakım ve çocuk oyun alanı ile kafeterya yer alacak.

 

134 ARAÇLIK OTOPARK

Merkezin 2 bin 502 metrekarelik birinci katında da boks salonu, taekwondo salonu, rezerv spor salonu, soyunma ve duş alanları bulunacak. Bu bölüm idari birimler toplantı odası ve 120 kişilik seyirci tribününü barındıracak. Bodrum kat mahallerinde ise ısıtma ve soğutma sistemleri yer alacak. Merkezde ayrıca 105’i kapalı, 29’u açık olmak üzere toplamda 134 araçlık açık otopark yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.