Gebze Şehit Polat Özbek İlkokulu öğrencilerinden Önemli ziyaretler

Eğitim 03.03.2021 - 17:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3394+ kez okundu.
 

Gebze Şehit Polat Özbek İlkokulu öğrencilerinden Önemli ziyaretler

Gebze Şehit Polat Özbek İlkokulu öğrencileri, “Önemli Değerlerimiz Var ” faaliyeti adı altında Gebze Yavuz Selim mahallesinde bulunan Eyüp Camisine ziyarette bulundular.
Gebze Şehit Polat Özbek İlkokulu öğrencileri, “Önemli Değerlerimiz Var ” faaliyeti adı altında Gebze Yavuz Selim mahallesinde bulunan  Eyüp Camisine ziyarette bulundular.     Kocaeli ili genelinde öğrenim görmekte olan dezavantajlı ve risk altındaki çocukların gönüllerine dokunmak, oluşabilecek riskleri önlemek amacıyla başlatılan “Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)” projesi kapsamında, Şehit Polat Özbek İlkokulu Okul Müdürü Alpaslan PALA ile ÖNEM Projesi Koordinatörü Ayşe ÇUHADAR  ve öğretmenler eşliğinde gerçekleşen ziyarette, cami imamı Emin BAĞTI tarafından öğrencilere, cami içi ve mekanları, minber, kürsü, mihrap bölümleri hakkında gerekli  bilgiler verildi.   Çocuklara Değerler eğitiminden bahseden Okul Müdürü Alpaslan PALA, toplumsal değerlerin insanlara; seçimlerinde yol gösterdiğini , toplum için önemli olan unsurların belirlenmesini sağladığını belirterek değerler eğitiminin önemini vurguladı.    PALA ; Camilerimizin sadece belli bir yaş grubuna hitap eden değil, gençlere, ihtiyarlara, kadınından erkeğine ve çocuklara kadar toplumun her kesimine hitap eden ibadet mekanları olduğunu, çocukların cami ve ibadet adabını, insani  ancak camilerde bulunup tecrübe ederek öğrenebileceğini belirterek Gebze Eyüp Camisi İmamı Emin BAĞTI'ya teşekkürlerini iletti.   Eyüp Camisi İmamı Emin BAĞTI; çocukları minik hediyelerle karşıladı, etkinlikten mutluluk duyduğunu belirterek “Camimizin şenlenmesine vesile olan ve hayırlı bir nesil yetiştirilmesi hususunda gayret gösteren başta öğretmenlerimize ve Şehit Polat Özbek İlkokulu yöneticilerine teşekkür ederim.” dedi.
Gebze Şehit Polat Özbek İlkokulu öğrencileri, “Önemli Değerlerimiz Var ” faaliyeti adı altında Gebze Yavuz Selim mahallesinde bulunan Eyüp Camisine ziyarette bulundular.

Gebze Şehit Polat Özbek İlkokulu öğrencileri, “Önemli Değerlerimiz Var ” faaliyeti adı altında Gebze Yavuz Selim mahallesinde bulunan  Eyüp Camisine ziyarette bulundular.

 

 

Kocaeli ili genelinde öğrenim görmekte olan dezavantajlı ve risk altındaki çocukların gönüllerine dokunmak, oluşabilecek riskleri önlemek amacıyla başlatılan “Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM)” projesi kapsamında, Şehit Polat Özbek İlkokulu Okul Müdürü Alpaslan PALA ile ÖNEM Projesi Koordinatörü Ayşe ÇUHADAR  ve öğretmenler eşliğinde gerçekleşen ziyarette, cami imamı Emin BAĞTI tarafından öğrencilere, cami içi ve mekanları, minber, kürsü, mihrap bölümleri hakkında gerekli  bilgiler verildi.

 

Çocuklara Değerler eğitiminden bahseden Okul Müdürü Alpaslan PALA, toplumsal değerlerin insanlara; seçimlerinde yol gösterdiğini , toplum için önemli olan unsurların belirlenmesini sağladığını belirterek değerler eğitiminin önemini vurguladı. 

 


PALA ; Camilerimizin sadece belli bir yaş grubuna hitap eden değil, gençlere, ihtiyarlara, kadınından erkeğine ve çocuklara kadar toplumun her kesimine hitap eden ibadet mekanları olduğunu, çocukların cami ve ibadet adabını, insani  ancak camilerde bulunup tecrübe ederek öğrenebileceğini belirterek Gebze Eyüp Camisi İmamı Emin BAĞTI'ya teşekkürlerini iletti.

 


Eyüp Camisi İmamı Emin BAĞTI; çocukları minik hediyelerle karşıladı, etkinlikten mutluluk duyduğunu belirterek “Camimizin şenlenmesine vesile olan ve hayırlı bir nesil yetiştirilmesi hususunda gayret gösteren başta öğretmenlerimize ve Şehit Polat Özbek İlkokulu yöneticilerine teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.