Gebze Şehir Ormanı'nın içler acısı hali

Gündem 12.12.2020 - 14:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2177+ kez okundu.
 

Gebze Şehir Ormanı'nın içler acısı hali

CHP Gebze İlçe Yönetimi ve Meclis Üyelerinin BEYLİK DAĞI Şehir Ormanı incelemesine yönelik izlenimleri
CHP Gebze İlçe Yönetimi ve Meclis Üyelerinin BEYLİK DAĞI  Şehir Ormanı incelemesine yönelik izlenimleri CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan OrHan ile beraber İlçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP'nin Gebze Belediyesi Meclis üyeleriile birlikte Dün Cuma günü birlikte gittikleri BEYLİKDAĞI Şehir ormanındaki incelemeleri sonucunda  edindikleri izlenim gerçekten içler acısı.             Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdağı Mesire alanına yapılan milyonluk yatırımın aydınlatma,çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları bitmesine rağmen kapılarına kilit vurup kaderine terk edilmiş koca bir alan.“Milyonluk yatırım yaptıktan sonra Büyükşehir Belediyesi'nin resmen unutup,bir daha ilgilenmediği alanda her taraf kırılmış, dökülmüş.             Elektrik trafolarına maganda'lar tarafından kurşunlamış kullanılamaz hale getirilmiş.Bir süre önce aydınlatma direği takılmış ve daha sonra yine sökülmüş.  Bu yatırımı bu halde bırakmak resmen ihanettir.   Bugün tüyü bitmemiş yetimin hakkını, halkın vergisini,devlet malını burada talan ettirmek insanın içini acıtıyor.   Bugün bir kez daha Gebze'mizin hiçe sayıldığını yok sayıldığını ama Gebze'nin sahipsiz olmadığını göstermek için ilçe yöneticilerimiz, Kadın kollarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile oradaydık.Önceden olduğu gibi Bundan sonrada yağmanın,talanın, olduğu heryerde bunu yapanların karşısında olacağız. Ayrıca mesire alanında bulunan Türk bayrağının degisimini sağladık yenilenen bayrağımızla gurur ve onur duyuyoruz...   Basın açıklamama eşlik eden meclis üyelerim Şahin Yılmazel,Cavit kapoğlu Erhan Bölüğe  kadın kolları başkanım Yaşa  Erdoğana hürriyet mahalle temsilcim Dilesen karataşa ilçe yöneticilerime ve basın emekçilerine teşekkür ediyorum... GebzeSahipsizDegil    Gebze ilçe başkanı Gökhan OrHan 
CHP Gebze İlçe Yönetimi ve Meclis Üyelerinin BEYLİK DAĞI Şehir Ormanı incelemesine yönelik izlenimleri
CHP Gebze İlçe Yönetimi ve Meclis Üyelerinin BEYLİK DAĞI  Şehir Ormanı incelemesine yönelik izlenimleri
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan OrHan ile beraber İlçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP'nin Gebze Belediyesi Meclis üyeleriile birlikte Dün Cuma günü birlikte gittikleri BEYLİKDAĞI Şehir ormanındaki incelemeleri sonucunda 
edindikleri izlenim gerçekten içler acısı.
 
     
 
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdağı Mesire alanına yapılan milyonluk yatırımın aydınlatma,çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları bitmesine rağmen kapılarına kilit vurup kaderine terk edilmiş koca bir alan.“Milyonluk yatırım yaptıktan sonra Büyükşehir Belediyesi'nin resmen unutup,bir daha ilgilenmediği alanda her taraf kırılmış, dökülmüş.
 
     
 
 
Elektrik trafolarına maganda'lar tarafından kurşunlamış kullanılamaz hale getirilmiş.Bir süre önce aydınlatma direği takılmış ve daha sonra yine sökülmüş. 
Bu yatırımı bu halde bırakmak resmen ihanettir.
 
Bugün tüyü bitmemiş yetimin hakkını, halkın vergisini,devlet malını burada talan ettirmek insanın içini acıtıyor.
 
Bugün bir kez daha Gebze'mizin hiçe sayıldığını yok sayıldığını ama Gebze'nin sahipsiz olmadığını göstermek için ilçe yöneticilerimiz, Kadın kollarımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile oradaydık.Önceden olduğu gibi Bundan sonrada yağmanın,talanın, olduğu heryerde bunu yapanların karşısında olacağız.
Ayrıca mesire alanında bulunan Türk bayrağının degisimini sağladık yenilenen bayrağımızla gurur ve onur duyuyoruz...
 
Basın açıklamama eşlik eden meclis üyelerim Şahin Yılmazel,Cavit kapoğlu Erhan Bölüğe  kadın kolları başkanım Yaşa  Erdoğana hürriyet mahalle temsilcim Dilesen karataşa ilçe yöneticilerime ve basın emekçilerine teşekkür ediyorum...
GebzeSahipsizDegil 
 
Gebze ilçe başkanı Gökhan OrHan 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.