Gebze Saadet Partisi Açıklaması

Siyaset 29.05.2020 - 19:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2181+ kez okundu.
 

Gebze Saadet Partisi Açıklaması

Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi ve Saadet Partisi Gebze Eski İlçe Başkanı Necati Korkmaz’dan Kocaeli Büyük Şehir Ve Gebze Belediyesine Tepki. Korkmaz Sosyal medya hesabından şu eleştirilerde bulundu;   İstanbul'un Fatihi çağ açıp çağ kapatan ceddimiz Fatih Sultan Mehmet Han’ın, ordularının otağı olarak kullandığı Hünkâr Çayırı iktidar tarafından Aralık 2017’de satılmak istemişti ! Dönemin Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı olarak başta Gebze olmak üzere, Çayırova, Darıca, Dilovası ilçe başkanları ve il teşkilatları ile beraber ortaya müthiş bir direniş koyarak” HÜNKAR ÇAYIRI FATİHİN BİZLERE EMANETİR, PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ VE ASLA SATTIRMAYACAĞIZ !” diyerek adeta Kocaeli’yi ayağı kaldırmıştık ! Bugün ise Turizm Bakanlığından yetkililer ile Büyükşehir belediyesi bi araya geliyor ve hünkar çayırına sahip çıkıyoruz diyorlar ! Başta Gebze olmak üzere Kocaeli halkının gözünün içine bakarak doğru konuşmuyorlar, Yanlış yapıyorlar ve halkı kandırıyorlar ! Kulaklarınız tıkalıydı belki ama biz usanmadan Haykırıyorduk ; Hünkar Çayırını asla sattırmayacağız ! Ancak bizi çiğneyerek burayı alırsınız! Doymadınız mı ranta? Tarihi tarihe bırakın kardeşim! Hesap sorulur sizlerden hesap! Ecdat sorar! Nesiller sorar! Tarih sorar! Allah sorar! O gün verdiğimiz kutlu ve büyük direnişle Hünkar çayırının satışına engel olmuş ve bunun haklı gururunu Kocaeli’de her bir vatandaşına yaşatmıştık ! Saadet Partisi teşkilatları tarafından bu büyük mücadele verilmeseydi, Bugün hünkâr çayırı peşkeş çekilmiş olarak “BETON ÇAYIRI” olarak tarihteki acı yerine geçecekti. Ecdadın emanetine sahip çıkmamın haklı gururunu yaşayıp mücadelesini verirken tıpkı Bugün olduğu gibi seccadeni al gel diyerek cuma namazlarımızı hünkar Çayırında kılıyorduk. “Tarih bu mübarek fetih günü tekerrür etti” Bugün “Fatih Sultan Mehmet Han’ın emanetine sahip çıkıyoruz”derken,o gün bu mücadelenin kurtarıcı mimarı olan Saadet partisine borçlu olunduğunu unutmadan sahip çıkın. ...ve bunu hiç bir vakit aklınızdan çıkarmadan.

Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi ve Saadet Partisi Gebze Eski İlçe Başkanı Necati Korkmaz’dan Kocaeli Büyük Şehir Ve Gebze Belediyesine Tepki.

Korkmaz Sosyal medya hesabından şu eleştirilerde bulundu;  

İstanbul'un Fatihi çağ açıp çağ kapatan ceddimiz Fatih Sultan Mehmet Han’ın, ordularının otağı olarak kullandığı Hünkâr Çayırı iktidar tarafından Aralık 2017’de satılmak istemişti !

Dönemin Saadet Partisi Gebze ilçe başkanı olarak başta Gebze olmak üzere, Çayırova, Darıca, Dilovası ilçe başkanları ve il teşkilatları ile beraber ortaya müthiş bir direniş koyarak” HÜNKAR ÇAYIRI FATİHİN BİZLERE EMANETİR, PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ VE ASLA SATTIRMAYACAĞIZ !”
diyerek adeta Kocaeli’yi ayağı kaldırmıştık !

Bugün ise Turizm Bakanlığından yetkililer ile Büyükşehir belediyesi bi araya geliyor ve hünkar çayırına sahip çıkıyoruz diyorlar !
Başta Gebze olmak üzere Kocaeli halkının gözünün içine bakarak doğru konuşmuyorlar, Yanlış yapıyorlar ve halkı kandırıyorlar !
Kulaklarınız tıkalıydı belki ama biz usanmadan Haykırıyorduk ;

Hünkar Çayırını asla sattırmayacağız !
Ancak bizi çiğneyerek burayı alırsınız!
Doymadınız mı ranta?
Tarihi tarihe bırakın kardeşim!
Hesap sorulur sizlerden hesap!
Ecdat sorar!
Nesiller sorar!
Tarih sorar!
Allah sorar!

O gün verdiğimiz kutlu ve büyük direnişle Hünkar çayırının satışına engel olmuş ve bunun haklı gururunu Kocaeli’de her bir vatandaşına yaşatmıştık !

Saadet Partisi teşkilatları tarafından bu büyük mücadele verilmeseydi, Bugün hünkâr çayırı peşkeş çekilmiş olarak “BETON ÇAYIRI” olarak tarihteki acı yerine geçecekti.

Ecdadın emanetine sahip çıkmamın haklı gururunu yaşayıp mücadelesini verirken tıpkı Bugün olduğu gibi seccadeni al gel diyerek cuma namazlarımızı hünkar Çayırında kılıyorduk.

“Tarih bu mübarek fetih günü tekerrür etti”

Bugün “Fatih Sultan Mehmet Han’ın emanetine sahip çıkıyoruz”derken,o gün bu mücadelenin kurtarıcı mimarı olan Saadet partisine borçlu olunduğunu unutmadan sahip çıkın.
...ve bunu hiç bir vakit aklınızdan çıkarmadan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.