Gebze Nisan Meclisi yapıldı

Siyaset 04.04.2018 - 14:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3147+ kez okundu.
 

Gebze Nisan Meclisi yapıldı

Gebze Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Nisan meclisinde ihtisas komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi. Nisan meclisinde 2017 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi oy çokluğu ile kabul edildi
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında toplanan Nisan ayı meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Nisan ayı meclis oturumunda önerge ile gündeme dahil edilen maddelerle birlikte toplam 19 gündem maddesi tek tek görüşüldü. ENCÜMEN VE KOMİSYON SEÇİMLERİ Nisan ayı meclis oturumunda bir yıl süreyle görev yapmak üzere Encümen üyeliğine gizli oylama ile Mehmet Başaran, Sezer Ünlütürk ve Nazmiye Höbek seçildi. Plan ve bütçe Komisyonuna Ergün Kahraman, Sadık Güvenç, Musa Çınar, Ayhan Özek ve Yılmaz Bulut; İmar Komisyonuna Nilay Ayran, Tuba Şensoy, Metin Aksu, Cesur Kurtgöz, Serkan Davutoğlu; Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna Ufuk Ekinci, Mehmet Gökhan Abanoz, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Tüyyüz, Salih Işık; Çevre ve Sağlık Komisyonuna Mehtap Yılmazel, Oya Tunçel, Celal Çelikbilek, Mustafa Ok, Dile Tan; Kadın Erkek Eşitliği Komisyonuna Kerim Büyükgöz, Gülcan Külahlı, Burak Sarı, Şahin Özkan, Neşe Celep seçildi. KÖŞKER MECLİSE TEŞEKKÜR ETTİ Gündem maddelerinin görüşülüp karar bağlanmasının ardından başkanlık divanına Meclis birinci Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz geçti. Strateji ve Geliştirme Müdürlüğünün 2017 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündem maddelerinin ardında Başkan Köşker meclis üyelerinin sorularını cevapladı. Başkan Köşker, “Alınan tüm kararlar Gebze’mizin iyiliği için alınmış kararlardır. Bu kararları almamızda bizlere destek olan meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Başarı hepimizin başarısıdır” dedi.
Gebze Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanındaki meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Nisan meclisinde ihtisas komisyonlarına üye seçimleri gerçekleştirildi. Nisan meclisinde 2017 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi oy çokluğu ile kabul edildi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında toplanan Nisan ayı meclis oturumu yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Nisan ayı meclis oturumunda önerge ile gündeme dahil edilen maddelerle birlikte toplam 19 gündem maddesi tek tek görüşüldü.

ENCÜMEN VE KOMİSYON SEÇİMLERİ

Nisan ayı meclis oturumunda bir yıl süreyle görev yapmak üzere Encümen üyeliğine gizli oylama ile Mehmet Başaran, Sezer Ünlütürk ve Nazmiye Höbek seçildi. Plan ve bütçe Komisyonuna Ergün Kahraman, Sadık Güvenç, Musa Çınar, Ayhan Özek ve Yılmaz Bulut; İmar Komisyonuna Nilay Ayran, Tuba Şensoy, Metin Aksu, Cesur Kurtgöz, Serkan Davutoğlu; Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonuna Ufuk Ekinci, Mehmet Gökhan Abanoz, Hüseyin Yılmaz, Mehmet Tüyyüz, Salih Işık; Çevre ve Sağlık Komisyonuna Mehtap Yılmazel, Oya Tunçel, Celal Çelikbilek, Mustafa Ok, Dile Tan; Kadın Erkek Eşitliği Komisyonuna Kerim Büyükgöz, Gülcan Külahlı, Burak Sarı, Şahin Özkan, Neşe Celep seçildi.

KÖŞKER MECLİSE TEŞEKKÜR ETTİ

Gündem maddelerinin görüşülüp karar bağlanmasının ardından başkanlık divanına Meclis birinci Başkan Vekili Hüseyin Yılmaz geçti. Strateji ve Geliştirme Müdürlüğünün 2017 Yılı Başkanlık Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi oy çokluğu ile kabul edildi. Gündem maddelerinin ardında Başkan Köşker meclis üyelerinin sorularını cevapladı. Başkan Köşker, “Alınan tüm kararlar Gebze’mizin iyiliği için alınmış kararlardır. Bu kararları almamızda bizlere destek olan meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Başarı hepimizin başarısıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.