Gebze’nin katlı otoparkı hizmete başladı

Gebze 16.06.2020 - 05:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2783+ kez okundu.
 

Gebze’nin katlı otoparkı hizmete başladı

UlaşımPark tarafından işletilmeye başlanan ve tüm eksiklikleri tamamlanan Gebze Katlı Otoparkı, vatandaşlara hizmet etmeye başladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından 6 Mayıs tarihinde açılışı gerçekleştirilen Gebze Katlı Otoparkı’nın tüm eksiklikleri tamamlanarak hizmete başladı. Kocaeli’de ilk kez Kocaeli Kart ile ödeme sistemi bulunan otopark, kredi kartı ile ödeme imkânı da sağlıyor. 7-24 vatandaşlara hizmet sağlayan otopark, UlaşımPark tarafından işletiliyor.   502 ARAÇ KAPASİTELİ OTOPARK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında hizmete alınan Gebze Katlı Otoparkı, 502 araç kapasitesiyle Gebzeli vatandaşlara hizmet sağlıyor. Engelli erişimine uygun katlı otopark, 6 kattan oluşuyor. Engelli park yeri de bulunan otopark, Gebzeli vatandaşlar tarafından güvenle ve memnuniyetle tercih edilecek.   TÜM EKSİKLİKLERİ GİDERİLDİ Açılıştan itibaren UlaşımPark teknik ekipleri tarafından geceli gündüzlü çalışarak otoparkın tüm eksiklikleri giderildi. Elektrikli araç şarj ünitesi montajı yapıldı, engelli park hat çizgileri çizildi, park alanlarına düzenleme yapıldı, yön tabelaları montajı yapıldı, asansör aktif hale getirildi, kamera montajları tamamlandı, giriş - çıkış düzenlemeleri yapıldı, yangın sistemi aktif hale getirildi ve peyzaj çalışmaları tamamlandı.   SORUN YAŞAMADAN GİRİŞ VE ÇIKIŞ Kamera sistemi plaka tanıma sistemine adapte edildi. Ayrıca otoparkın dolu ve boş bilgisi sürücülere otoparkın girişindeki Atatürk ve İsmet Paşa caddelerinde sürücülere görsel olarak dijital tabela ile gösterilecek. Bu sayede otoparkın doluluk oranına göre sürücüler sorun yaşamadan giriş ve çıkış yapabilecek.   50 KAMERA İLE GÖZETLENİYOR Kurulduğu günden itibaren Gebzeli vatandaşların özel ilgiyle yaklaştığı otoparkta kullanılan kameralar son teknolojiyle kuruldu. Toplamda 50 kamera ile saniye saniye görüntülenen otoparkta vatandaşlar araçlarını güvenle bırakıyor. Kör nokta bulunmayan otoparkta vatandaşlar, araçlarını bıraktıklarında gözleri arkada kalmadan Gebze bölgesinde aktivitelerini gerçekleştirebilecek.
UlaşımPark tarafından işletilmeye başlanan ve tüm eksiklikleri tamamlanan Gebze Katlı Otoparkı, vatandaşlara hizmet etmeye başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından 6 Mayıs tarihinde açılışı gerçekleştirilen Gebze Katlı Otoparkı’nın tüm eksiklikleri tamamlanarak hizmete başladı. Kocaeli’de ilk kez Kocaeli Kart ile ödeme sistemi bulunan otopark, kredi kartı ile ödeme imkânı da sağlıyor. 7-24 vatandaşlara hizmet sağlayan otopark, UlaşımPark tarafından işletiliyor.

 

502 ARAÇ KAPASİTELİ OTOPARK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında hizmete alınan Gebze Katlı Otoparkı, 502 araç kapasitesiyle Gebzeli vatandaşlara hizmet sağlıyor. Engelli erişimine uygun katlı otopark, 6 kattan oluşuyor. Engelli park yeri de bulunan otopark, Gebzeli vatandaşlar tarafından güvenle ve memnuniyetle tercih edilecek.

 

TÜM EKSİKLİKLERİ GİDERİLDİ

Açılıştan itibaren UlaşımPark teknik ekipleri tarafından geceli gündüzlü çalışarak otoparkın tüm eksiklikleri giderildi. Elektrikli araç şarj ünitesi montajı yapıldı, engelli park hat çizgileri çizildi, park alanlarına düzenleme yapıldı, yön tabelaları montajı yapıldı, asansör aktif hale getirildi, kamera montajları tamamlandı, giriş - çıkış düzenlemeleri yapıldı, yangın sistemi aktif hale getirildi ve peyzaj çalışmaları tamamlandı.

 

SORUN YAŞAMADAN GİRİŞ VE ÇIKIŞ

Kamera sistemi plaka tanıma sistemine adapte edildi. Ayrıca otoparkın dolu ve boş bilgisi sürücülere otoparkın girişindeki Atatürk ve İsmet Paşa caddelerinde sürücülere görsel olarak dijital tabela ile gösterilecek. Bu sayede otoparkın doluluk oranına göre sürücüler sorun yaşamadan giriş ve çıkış yapabilecek.

 

50 KAMERA İLE GÖZETLENİYOR

Kurulduğu günden itibaren Gebzeli vatandaşların özel ilgiyle yaklaştığı otoparkta kullanılan kameralar son teknolojiyle kuruldu. Toplamda 50 kamera ile saniye saniye görüntülenen otoparkta vatandaşlar araçlarını güvenle bırakıyor. Kör nokta bulunmayan otoparkta vatandaşlar, araçlarını bıraktıklarında gözleri arkada kalmadan Gebze bölgesinde aktivitelerini gerçekleştirebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.