Gebze'nin Hem Terminale Hemde Hale ihtiyacı var

Gebze 20.08.2020 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2111+ kez okundu.
 

Gebze'nin Hem Terminale Hemde Hale ihtiyacı var

İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yönetimi Yeniden Refah Partisinin Milli Kaynak Paketimiz Kitabını Hal esnafına hediye etti
Gebze modern bir hal istiyor Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilâtı Gebze Sebze Meyve ve Toptancı Halini Ziyaret etti. İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yönetimi Yeniden Refah Partisinin Milli Kaynak Paketimiz Kitabını Hal esnafına hediye etti   Ziyaret esnasında hal esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik hal esnafı çok dertli 40 yıl önce yapılan hal oldukça harap hijyen ortamı yok halin kullanım alanı dar Esnaf  ve Pazarcı Esnafı çok sıkıntı çekiyor.Halin derhal yeni bir hal binası yapılarak taşınması lazım. Burada bir kamyon içeri girdiğinde trafik kitleniyor. Vatandaşlar alış  verişe geldiklerinde adım atacak yer bulamıyorlar. Güvenlik sorunları, çevre sorunları  bir de trafik sirkülasyonu eklendi miydi halimiz içler acısı diyor esnafımız. Bir milyon  nüfuslu bir bölgeye reva gördükleri Hal binası maalesef bu yeni bir hal binasının hızla  yapılmasını istiyoruz . Biz Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilatı olarak sorunlarınızı dinledik inşallah sorunlarınızı çözümü noktasında kamuoyuna bilgi vereceğiz. Pandemi sürecinde Hal esnafını pahalılıkta halkın önüne stokçu,komisyoncu,terörist diye atıp zor durumda bırakmak hiç etik değildi.   Gece yarılarında halkımızın sofralarına taze ürünler ulaşsın diye çabalayan bu  kardeşlerimiz bunu hak etmemişlerdir.,Halciler alnının teriyle ekmeğini kazanan  insanlardır.dedi.
İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yönetimi Yeniden Refah Partisinin Milli Kaynak Paketimiz Kitabını Hal esnafına hediye etti
Gebze modern bir hal istiyor
Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilâtı Gebze Sebze Meyve ve Toptancı Halini
Ziyaret etti. İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Yönetimi Yeniden Refah Partisinin Milli Kaynak Paketimiz Kitabını Hal esnafına hediye etti
 
Ziyaret esnasında hal esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik hal esnafı çok dertli 40 yıl önce yapılan hal oldukça harap hijyen ortamı yok halin kullanım alanı dar Esnaf  ve Pazarcı Esnafı çok sıkıntı çekiyor.Halin derhal yeni bir hal binası yapılarak
taşınması lazım. Burada bir kamyon içeri girdiğinde trafik kitleniyor. Vatandaşlar alış  verişe geldiklerinde adım atacak yer bulamıyorlar. Güvenlik sorunları, çevre sorunları  bir de trafik sirkülasyonu eklendi miydi halimiz içler acısı diyor esnafımız. Bir milyon  nüfuslu bir bölgeye reva gördükleri Hal binası maalesef bu yeni bir hal binasının hızla  yapılmasını istiyoruz .
Biz Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Teşkilatı olarak sorunlarınızı dinledik inşallah sorunlarınızı çözümü noktasında kamuoyuna bilgi vereceğiz. Pandemi sürecinde Hal esnafını pahalılıkta halkın önüne stokçu,komisyoncu,terörist diye atıp zor durumda bırakmak hiç etik değildi.
 
Gece yarılarında halkımızın sofralarına taze ürünler ulaşsın diye çabalayan bu  kardeşlerimiz bunu hak etmemişlerdir.,Halciler alnının teriyle ekmeğini kazanan  insanlardır.dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.