GEBZE'Lİ ÇALIŞAN ÇORLU'DA İŞ KAZASI SONUCU VEFAT ETTİ

Yaşam 08.07.2020 - 14:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2222+ kez okundu.
 

GEBZE'Lİ ÇALIŞAN ÇORLU'DA İŞ KAZASI SONUCU VEFAT ETTİ

Gebze Yavuzselim Mahallesinde yaşayan Adnan Dönmez İş için gittiği Çorluda geçirdiği iş kazası sonucu vefat etti.
Gebze Yavuz Selim Mahallesin’nde yaşayan Adnan Dönmez (51), Çorlu’da geçirdiği iş kazasında yaşamını yitirdi. Alınan Bilgiye göre, bir inşaatın çatı işlerini yapan Dönmez, dün çalışma yaptığı sırada keserini panele saplayarak tutunmak istedi. Keserin boşalmasını sonucu yere düşen Dönmez kaldırıldığını hastanede yaşamını yitirdi. Aslen Giresun Espiye nüfusuna kayıtlı olan ancak uzun yıllar Gebze Yavuz Selim Mahllesinde yaşayan Adnan Dönmez’in cenazesi Adli Tıp kurumuna gönderildi. Dönmez’in cenazesine Covid 19 testi yapılacağı ve cenazesi yarın Yavuz Selim Mahallesi Yunus Emre Camiinde öğle namazı sonrası toprağa verilecektir.Arkadaşları arasında gözü kara ve sevilen biri olarak tanınan 4 çocuk babası Adnan Dönmez’in yaklaşık 6 ay önce emekli olduğu öğrenildi. KOGİDEF Üyesi Giresun Espiye ilçesi Taflancık köyü dernek başkanı Fatih Dönmez'inde amcası olan Ayhan Dönmez için Kocaeli Giresun Dernekler Federsonun da Sosyal Medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. KOGİDEF Yaptığı açıklamada: ''Taflancık Köyü Dernek başkanımızın Fatih DÖNMEZ'in amcası Adnan DÖNMEZ Çorluda iş kazası sonucu vefat etmiştir. Merhumun cenazesi yarın 09.07.2020 öğle namazına müteakip Yavuz Selim Mahallesi Yunus Emre Caminde kılınacak cenaze namazı ile birlikte defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına Allah c.c. dan sabr-ı cemilleri dileriz''. Denildi.  
Gebze Yavuzselim Mahallesinde yaşayan Adnan Dönmez İş için gittiği Çorluda geçirdiği iş kazası sonucu vefat etti.

Gebze Yavuz Selim Mahallesin’nde yaşayan Adnan Dönmez (51), Çorlu’da geçirdiği iş kazasında yaşamını yitirdi. Alınan Bilgiye göre, bir inşaatın çatı işlerini yapan Dönmez, dün çalışma yaptığı sırada keserini panele saplayarak tutunmak istedi. Keserin boşalmasını sonucu yere düşen Dönmez kaldırıldığını hastanede yaşamını yitirdi. Aslen Giresun Espiye nüfusuna kayıtlı olan ancak uzun yıllar Gebze Yavuz Selim Mahllesinde yaşayan Adnan Dönmez’in cenazesi Adli Tıp kurumuna gönderildi. Dönmez’in cenazesine Covid 19 testi yapılacağı ve cenazesi yarın Yavuz Selim Mahallesi Yunus Emre Camiinde öğle namazı sonrası toprağa verilecektir.Arkadaşları arasında gözü kara ve sevilen biri olarak tanınan 4 çocuk babası Adnan Dönmez’in yaklaşık 6 ay önce emekli olduğu öğrenildi.

KOGİDEF Üyesi Giresun Espiye ilçesi Taflancık köyü dernek başkanı Fatih Dönmez'inde amcası olan Ayhan Dönmez için

Kocaeli Giresun Dernekler Federsonun da Sosyal Medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı.

KOGİDEF Yaptığı açıklamada:

''Taflancık Köyü Dernek başkanımızın Fatih DÖNMEZ'in amcası Adnan DÖNMEZ Çorluda iş kazası sonucu vefat etmiştir. Merhumun cenazesi yarın 09.07.2020 öğle namazına müteakip Yavuz Selim Mahallesi Yunus Emre Caminde kılınacak cenaze namazı ile birlikte defnedilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına Allah c.c. dan sabr-ı cemilleri dileriz''. Denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.