Gebze Kışlası Millet Bahçesi Mi Olacak Yoksa Rant Bahçesi Mi Olacak

Gündem 11.12.2020 - 15:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1902+ kez okundu.
 

Gebze Kışlası Millet Bahçesi Mi Olacak Yoksa Rant Bahçesi Mi Olacak

Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı Başkanı Mustafa Türel’in başkalığında toplandı. Ülke ve Gebze gündemine dair meselelerinin konuşulduğu toplantıda Gebze Kışlası hakkındaki iddialar gündeme alındı.
GEBZE KIŞLASI RANTA MI KURBAN EDİLECEK?     Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze Kışlası’nı millet bahçesi yapılacağına dair sözü hatırlatılırken Başkan Türel, “Cumhurbaşkanımızın Gebze Kışlası’nın millet bahçesi olacağının müjdesini vermesinden sonra bizler bu kararı Gebzeliler olarak memnuniyetle karşılamıştık. Daha sonra gelinen süreçte Gebze Kışlası’nın bir bölümüne galericiler sitesi yapılacağı, bir kısmının ise ticari alanlara ayrılacağı ve ayrıca birkaç kamu binası yapılacağı hakkındaki haber bizleri hayal kırıklığına uğrattı.” dedi.   “GEBZELİ’NİN NEFES ALACAĞI SOSYAL ALANLARI YOK DENECEK KADAR AZ”   Ayrıca Gebze Kışlası üzerinden ortaya çıkan rant iddiaları kapsamında Gebzelilerin sosyal yaşam alanlarının kısıtlı olduğu konusundaki sorunlarının da gündeme taşıyan Başkan Türel,  “Gebze’de vatandaşlarımızın nefes alacağı, sosyal faaliyette bulunacağı, çocuklarımızın eğlencesine katkı sunacak alanlar yetersizdir.  Adeta beton yığınına dönen Gebze’nin elinde kalan az da olsa bu yeşil alanların amacına uygun şekilde kullanılmasını istiyoruz.”  diye konuştu.     “GEBZE’DE DEPREM TOPLANMA ALANI DA YETERSİZ”     Başkan Türel öte yandan yine Gebze Kışlası üzerinden deprem toplanma alanları hakkında da dikkat çeken bir durumu gündeme taşıyarak şu ifadeleri kullandı:     “Deprem kuşağında olan bölgemizde maalesef toplanma alanlarının yetersizliği ortada. Bu çerçevede biz Gebze Kışlası’nın her hangi bir alanının yapılaşmaya açılmasına karşı olduğumuzu, buranın tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek şekilde adımlar atılmasını istiyoruz.  Bu kapsamda Gebze Kışlası’na dair atılacak her adımın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.“
Saadet Partisi Gebze ilçe teşkilatı Başkanı Mustafa Türel’in başkalığında toplandı. Ülke ve Gebze gündemine dair meselelerinin konuşulduğu toplantıda Gebze Kışlası hakkındaki iddialar gündeme alındı.

GEBZE KIŞLASI RANTA MI KURBAN EDİLECEK?

 

 

Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gebze Kışlası’nı millet bahçesi yapılacağına dair sözü hatırlatılırken Başkan Türel, “Cumhurbaşkanımızın Gebze Kışlası’nın millet bahçesi olacağının müjdesini vermesinden sonra bizler bu kararı Gebzeliler olarak memnuniyetle karşılamıştık. Daha sonra gelinen süreçte Gebze Kışlası’nın bir bölümüne galericiler sitesi yapılacağı, bir kısmının ise ticari alanlara ayrılacağı ve ayrıca birkaç kamu binası yapılacağı hakkındaki haber bizleri hayal kırıklığına uğrattı.” dedi.

 

“GEBZELİ’NİN NEFES ALACAĞI SOSYAL ALANLARI YOK DENECEK KADAR AZ”

 

Ayrıca Gebze Kışlası üzerinden ortaya çıkan rant iddiaları kapsamında Gebzelilerin sosyal yaşam alanlarının kısıtlı olduğu konusundaki sorunlarının da gündeme taşıyan Başkan Türel,

 “Gebze’de vatandaşlarımızın nefes alacağı, sosyal faaliyette bulunacağı, çocuklarımızın eğlencesine katkı sunacak alanlar yetersizdir.  Adeta beton yığınına dönen Gebze’nin elinde kalan az da olsa bu yeşil alanların amacına uygun şekilde kullanılmasını istiyoruz.”  diye konuştu.

 

 

“GEBZE’DE DEPREM TOPLANMA ALANI DA YETERSİZ”

 

 

Başkan Türel öte yandan yine Gebze Kışlası üzerinden deprem toplanma alanları hakkında da dikkat çeken bir durumu gündeme taşıyarak şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Deprem kuşağında olan bölgemizde maalesef toplanma alanlarının yetersizliği ortada. Bu çerçevede biz Gebze Kışlası’nın her hangi bir alanının yapılaşmaya açılmasına karşı olduğumuzu, buranın tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek şekilde adımlar atılmasını istiyoruz.  Bu kapsamda Gebze Kışlası’na dair atılacak her adımın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz.“

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.