Gebze Kent Meydanı'nda Kent Kart Yoğunluğu

Gündem 06.01.2020 - 13:50, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3370+ kez okundu.
 

Gebze Kent Meydanı'nda Kent Kart Yoğunluğu

Gebze Kent Meydanı Kent Kart Ofisi'nde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
Geçtiğimiz aylarda Kocaeli genelinde özel halk otobüslerinde paralı binişlerin kalkmasıyla il genelinde kent kart uygulaması yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Başlandı başlanmasına ama alt yapısının tam olarak oturmadığı net bir şekilde görüldüğü kent kart uygulamasında şimdi de  indirimli kartlardan tam ücret çekilmesi nedeniyle, özellikle Gebze Kent Meydanı'nda bulunan kent kart irtibat bürosunda büyük bir yoğunluk olduğu gözlerden kaçmadı. Bu bürodaki bir diğer eksiklik ise eleman yetersizliği. Vatandaşlar bu konuda yetkililerden acil çözüm bekliyor.
Gebze Kent Meydanı Kent Kart Ofisi'nde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli genelinde özel halk otobüslerinde paralı binişlerin kalkmasıyla il genelinde kent kart uygulaması yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı.

Başlandı başlanmasına ama alt yapısının tam olarak oturmadığı net bir şekilde görüldüğü kent kart uygulamasında şimdi de 

indirimli kartlardan tam ücret çekilmesi nedeniyle, özellikle Gebze Kent Meydanı'nda bulunan kent kart irtibat bürosunda büyük bir yoğunluk olduğu gözlerden kaçmadı.

Bu bürodaki bir diğer eksiklik ise eleman yetersizliği. Vatandaşlar bu konuda yetkililerden acil çözüm bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.