Gebze İlim Yayma Cemiyeti kpılarını Sağlık Çalışanlarına Açtı

Gündem 14.04.2020 - 21:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2660+ kez okundu.
 

Gebze İlim Yayma Cemiyeti kpılarını Sağlık Çalışanlarına Açtı

İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi, Kovid-19 ile mücadele kapsamında Gebze’ de bulunan öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarının hizmetinde kullanılmak üzere tahsis etti.   İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.   “ Çin’ in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Kovid-19 salgını sebebiyle ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerin en büyük yükünü ise hiç şüphesiz cansiperane bir şekilde görevlerini yerine getiren fedakar sağlık çalışanlarımız çekmektedir. Bu süreçte, milletimizin sağlık ve selameti için büyük bir özveri, gayret ve fedakarlık göstererek görevlerini ifa eden bütün sağlık çalışanlarımıza en içten şükranlarımızı sunuyoruz.   Kıymetli Dostlarımız;   Kovid-19 ile mücadele kapsamında, köklü tarihi geçmişi ile Cemiyetimiz, ülkemizin dört bir yanında Edirne’ den Kars’ a, Giresun’ dan Hatay’ a yurtlarımızla devletimizin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam etmektedir. İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi olarak, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde sağlık çalışanlarımıza destek olabilmek amacıyla Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdumuzu hizmetlerine sunmuş bulunmaktayız. Bu itibarla, milletimizin sağlık ve sıhhati için emek veren herkesin yanında olmaya devam edeceğiz.   Bu meşum günleri, millet olarak dayanışma içerisinde geride bırakacağımıza; selamete birlik, beraberlik ve afiyet içerisinde ulaşacağımıza olan inancımız tamdır.   Bu vesileyle, salgın hastalık nedeniyle Rahmet-i Rahmana kavuşan vatandaşlarımıza Cenab-ı ALLAH’ tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. “
İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi, Kovid-19 ile mücadele kapsamında Gebze’ de bulunan öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarının hizmetinde kullanılmak üzere tahsis etti.
 
İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.
 
“ Çin’ in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan Kovid-19 salgını sebebiyle ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerin en büyük yükünü ise hiç şüphesiz cansiperane bir şekilde görevlerini yerine getiren fedakar sağlık çalışanlarımız çekmektedir. Bu süreçte, milletimizin sağlık ve selameti için büyük bir özveri, gayret ve fedakarlık göstererek görevlerini ifa eden bütün sağlık çalışanlarımıza en içten şükranlarımızı sunuyoruz.
 
Kıymetli Dostlarımız;
 
Kovid-19 ile mücadele kapsamında, köklü tarihi geçmişi ile Cemiyetimiz, ülkemizin dört bir yanında Edirne’ den Kars’ a, Giresun’ dan Hatay’ a yurtlarımızla devletimizin ve milletimizin hizmetinde olmaya devam etmektedir. İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi olarak, içinde bulunduğumuz bu zor günlerde sağlık çalışanlarımıza destek olabilmek amacıyla Yüksek Öğretim Öğrenci Yurdumuzu hizmetlerine sunmuş bulunmaktayız. Bu itibarla, milletimizin sağlık ve sıhhati için emek veren herkesin yanında olmaya devam edeceğiz.
 
Bu meşum günleri, millet olarak dayanışma içerisinde geride bırakacağımıza; selamete birlik, beraberlik ve afiyet içerisinde ulaşacağımıza olan inancımız tamdır.
 
Bu vesileyle, salgın hastalık nedeniyle Rahmet-i Rahmana kavuşan vatandaşlarımıza Cenab-ı ALLAH’ tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. “
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.