Gebze hava raporu gebzede hava nasıl hava nasıl olacak gebze hava darıca hava çayırova hava dilovası hava kar yağışı

Gebze 10.01.2021 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3686+ kez okundu.
 

Gebze hava raporu gebzede hava nasıl hava nasıl olacak gebze hava darıca hava çayırova hava dilovası hava kar yağışı

İlçermiz de yeni haftada hava sıcaklıkları yükseliyor.
Hava Tahmincisi Yakup Kara'nın Gazetemize özel yaptığı açıklamada: ''Gebze,Darıca,Çayırova ve Dilovası İlçerimiz'de yeni haftada hava sıcaklıkları yükselecek.   Pazar gün içinde devam eden yağışlar yarın 11.01.2021 (Pazartesi) günü ara veriyor.   Salı günü yağışlar kuvvetlenerek geri dönüyor özellikle Salı ve Çarşamba bölgemizde  kuvvetli kurak geçen dönemde yağan bu yağışlar faydalı olacaktır.     Sıcaklıklar Pazartesi günü 21 derecelerde,Salı günü ise 17 dereceleri gösterecek.   Çarşamba gününden itibaren hava soğumaya başlıyor, kış artık kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlayacak, yağış ise hafta boyu aralıklarla devam edecek.   HAFTANIN İKİNCİ YARISI KAR İHTİMALİ   Haftanın ikinci yarısı Perşembe ve Cuma günü ilçenin yüksek kesimlerinde kar var.   Cumartesi ve Pazar günü ise kar yağışının ilçenin tamamını yayılma ihtimali mevcut. Salı günü tekrar değerendirerek detayları paylaşırız''.dedi.   Yakup Kara Hava Tahmincisi
İlçermiz de yeni haftada hava sıcaklıkları yükseliyor.

Hava Tahmincisi Yakup Kara'nın Gazetemize özel yaptığı açıklamada:

''Gebze,Darıca,Çayırova ve Dilovası İlçerimiz'de yeni haftada hava sıcaklıkları yükselecek.

 

Pazar gün içinde devam eden yağışlar yarın 11.01.2021 (Pazartesi) günü ara veriyor.

 

Salı günü yağışlar kuvvetlenerek geri dönüyor özellikle Salı ve Çarşamba bölgemizde  kuvvetli kurak geçen dönemde yağan bu yağışlar faydalı olacaktır.

 

 

Sıcaklıklar Pazartesi günü 21 derecelerde,Salı günü ise 17 dereceleri gösterecek.

 

Çarşamba gününden itibaren hava soğumaya başlıyor, kış artık kendini iyiden iyiye hissettirmeye başlayacak, yağış ise hafta boyu aralıklarla devam edecek.

 

HAFTANIN İKİNCİ YARISI KAR İHTİMALİ

 

Haftanın ikinci yarısı Perşembe ve Cuma günü ilçenin yüksek kesimlerinde kar var.

 

Cumartesi ve Pazar günü ise kar yağışının ilçenin tamamını yayılma ihtimali mevcut. Salı günü tekrar değerendirerek detayları paylaşırız''.dedi.

 

Yakup Kara

Hava Tahmincisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.