Gebze Giresunlular Dernek Başkanı Hüseyin Acar Oldu

Özel Haber 27.07.2019 - 12:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2967+ kez okundu.
 

Gebze Giresunlular Dernek Başkanı Hüseyin Acar Oldu

----ÖZEL HABER---
Gebze Espiyeliler Derneği Eski Başkanı Hüseyin Acar, Gebze Giresunlular Derneği'nin yeni başkanı  oldu. Acar, 27 Haziran Perşembe günü düzenlenen Gebze Giresunlular Derneği 2. Olağan Kongresinde oy çokluğu ile başkan seçildi.  İki dönem başkanlığını yaptığı Gebze Espiyeliler Derneği'ndeki başarılı yönetiminin ardından Gebze Giresunlular Derneği'nin yeni başkanı olan Hüseyin Acar, gazetemize yaptığı açıklamada, "Yeni ve farklı bir anlayışla, genç ve dinamik bir yönetimle Gebze Giresunlular Derneği'ni hak ettiği noktaya taşıyacağız. Artık daha büyük projeleri ve hizmetleri Gebze Giresunlular Derneği'nde gerçekleştireceğiz" dedi. İşte Hüseyin Acar'ın Yeni Yönetim Kurulu İsim Listesi 1- Hüseyin Acar 2- Nami Zivali 3- Mehmet Cömert 4- Yusuf Aktaş 5- Musa Demir 6- Ethem Topçu 7- Ayhan Yılmaz 8- Turan Firar 9- Necmettin Kahraman 10- Tuncay Kuş 11- Turgay Aydın 12- Fatih Dönmez 13- Abdurrahman Öztürk 14- Selami Ede  15- Nihat Kavran 16- Mehmet Tuzcu 17- Mehmet Aktaş 18- Bayram Aksoy 19- Selami Tuzcu 20- Yaşar Şişman Hüseyin Acar Kimdir? 0.10.1978 Giresun Espiye doğumlu olan Acar, ilkokulu Espiye'de,  ortaokul ve lise eğitimini ise Çayırova Fevzi çakmak Lisesi'nde tamamladı. 2007 yılında kurulan Gebze Espiyeliler Derneği'nin 3 yıl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaptı. Yine aynı derneğin yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.  2011 yılının Nisan ayında Gebze Espiyeliler Derneği Başkanı olarak göreve başladı. Gebze Espiyeliler Derneği'nde üç dönem başkanlık yaptıktan sonra 2018 Mart ayında bu görevinden ayrıldı.  Evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin Acar,  2013 yılından bu yana kendi firması olan Acar Emlak Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş yaşamına devam ediyor.
----ÖZEL HABER---

Gebze Espiyeliler Derneği Eski Başkanı Hüseyin Acar, Gebze Giresunlular Derneği'nin yeni başkanı  oldu.
Acar, 27 Haziran Perşembe günü düzenlenen Gebze Giresunlular Derneği 2. Olağan Kongresinde oy çokluğu ile başkan seçildi.
 İki dönem başkanlığını yaptığı Gebze Espiyeliler Derneği'ndeki başarılı yönetiminin ardından Gebze Giresunlular Derneği'nin yeni başkanı olan Hüseyin Acar, gazetemize yaptığı açıklamada, "Yeni ve farklı bir anlayışla, genç ve dinamik bir yönetimle Gebze Giresunlular Derneği'ni hak ettiği noktaya taşıyacağız. Artık daha büyük projeleri ve hizmetleri Gebze Giresunlular Derneği'nde gerçekleştireceğiz" dedi.

İşte Hüseyin Acar'ın Yeni Yönetim Kurulu İsim Listesi
1- Hüseyin Acar
2- Nami Zivali
3- Mehmet Cömert
4- Yusuf Aktaş
5- Musa Demir
6- Ethem Topçu
7- Ayhan Yılmaz
8- Turan Firar
9- Necmettin Kahraman
10- Tuncay Kuş
11- Turgay Aydın
12- Fatih Dönmez
13- Abdurrahman Öztürk
14- Selami Ede 
15- Nihat Kavran
16- Mehmet Tuzcu
17- Mehmet Aktaş
18- Bayram Aksoy
19- Selami Tuzcu
20- Yaşar Şişman

Hüseyin Acar Kimdir?
0.10.1978 Giresun Espiye doğumlu olan Acar, ilkokulu Espiye'de,  ortaokul ve lise eğitimini ise Çayırova Fevzi çakmak Lisesi'nde tamamladı. 2007 yılında kurulan Gebze Espiyeliler Derneği'nin 3 yıl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yaptı. Yine aynı derneğin yönetim kurulu üyeliğinde bulundu.  2011 yılının Nisan ayında Gebze Espiyeliler Derneği Başkanı olarak göreve başladı. Gebze Espiyeliler Derneği'nde üç dönem başkanlık yaptıktan sonra 2018 Mart ayında bu görevinden ayrıldı. 
Evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin Acar,  2013 yılından bu yana kendi firması olan Acar Emlak Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş yaşamına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.