Gebze Deva parrisinden esnafa destek çağrısı

Gündem 09.12.2020 - 11:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2071+ kez okundu.
 

Gebze Deva parrisinden esnafa destek çağrısı

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal MEMİŞ, pandemi döneminde “Alışverişini Yerel Esnaftan Yap Gebze!” çağrısında bulundu.
Memiş, Başta salgın hastalık olmak üzere, yaşadığımız ekonomik krizden, geçmiş dönemlerde olduğu gibi bugün de milletçe el ele vererek aşacaklarını söyledi.   Memiş yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız süreçte başta eğitim kurumları, okul servisleri, halk otobüsleri, restaurantlar, kafeler kahvehaneler, halı sahalar ve sosyal tesisler olmak üzere karantina kapsamında kapalılar. Başta işverenleri ve çalışanları olmak üzere en çok etkilenen insanlarımız bu meslek kolundaki insanlarımızdır. Devletimiz bu süreçte zorluk yaşayan esnaflarımıza yardımcı olmak zorunda. Biz Gebze genelinde başlattığımız bu sosyal kampanya ile bir nebze olsun esnafımızın yanında olmayı amaçlıyoruz. Bu kampanya ile yerel esnaflarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bu zor zamanları ancak birlik olursak aşabiliriz” dedi.   Günlük hayatta faaliyetlerine devam eden esnaf içinde, başta vergiler, elektrik, su, doğalgaz giderleri, kiralar ve ortak maliyetler olmak üzere birçok gider kalemi içinde ayakta kalmaya, istihdamı da devam ettirmeye çalıştıklarını belirten Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal MEMİŞ, “Bu anlamda mümkün olduğu kadar Gebze halkının yerel esnaftan alışveriş yapması büyük önem arz etmektedir. Başta İnternet ortamında olmak üzere sanal ortamda yapılan alışverişlerin Yerel Gebze ekonomisine katkısı bulunmamaktadır. Bu kapsamda Deva Partisi olarak” Pandemi Sürecinde Yerel Esnafına Sahip Çık Gebze” sloganı ile bu konuya dikkat çekmeye çalışmaktayız. Tüm Gebze Halkını da bu konuya duyarlı olmaya çağırıyoruz. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız zorluk yoktur” diye konuştu.
Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal MEMİŞ, pandemi döneminde “Alışverişini Yerel Esnaftan Yap Gebze!” çağrısında bulundu.

Memiş, Başta salgın hastalık olmak üzere, yaşadığımız ekonomik krizden, geçmiş dönemlerde olduğu gibi bugün de milletçe el ele vererek aşacaklarını söyledi.

 

Memiş yaptığı açıklamada, Yaşadığımız süreçte başta eğitim kurumları, okul servisleri, halk otobüsleri, restaurantlar, kafeler kahvehaneler, halı sahalar ve sosyal tesisler olmak üzere karantina kapsamında kapalılar. Başta işverenleri ve çalışanları olmak üzere en çok etkilenen insanlarımız bu meslek kolundaki insanlarımızdır. Devletimiz bu süreçte zorluk yaşayan esnaflarımıza yardımcı olmak zorunda. Biz Gebze genelinde başlattığımız bu sosyal kampanya ile bir nebze olsun esnafımızın yanında olmayı amaçlıyoruz. Bu kampanya ile yerel esnaflarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bu zor zamanları ancak birlik olursak aşabiliriz” dedi.

 

Günlük hayatta faaliyetlerine devam eden esnaf içinde, başta vergiler, elektrik, su, doğalgaz giderleri, kiralar ve ortak maliyetler olmak üzere birçok gider kalemi içinde ayakta kalmaya, istihdamı da devam ettirmeye çalıştıklarını belirten Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal MEMİŞ, “Bu anlamda mümkün olduğu kadar Gebze halkının yerel esnaftan alışveriş yapması büyük önem arz etmektedir. Başta İnternet ortamında olmak üzere sanal ortamda yapılan alışverişlerin Yerel Gebze ekonomisine katkısı bulunmamaktadır. Bu kapsamda Deva Partisi olarak” Pandemi Sürecinde Yerel Esnafına Sahip Çık Gebze” sloganı ile bu konuya dikkat çekmeye çalışmaktayız. Tüm Gebze Halkını da bu konuya duyarlı olmaya çağırıyoruz. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız zorluk yoktur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.