GEBZE'DE ZABITA GÜNÜ KUTLANDI

Gebze 04.09.2020 - 11:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2669+ kez okundu.
 

GEBZE'DE ZABITA GÜNÜ KUTLANDI

Zabıta memurlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıtalarımızın Zabıta Haftasını tebrik ederim” dedi.
 Büyükgöz, zabıta personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi.   Zabıta Haftası nedeniyle Eskihisar sahilde düzenlenen kahvaltıda zabıta memurlarıyla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Zabıtalarımızın üstlendiği sorumluluk, gayret, özveri ve çaba elbette her türlü takdirin üzerindedir. Belediyelerin farklı alanlarında hizmet veren zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta ekiplerimiz, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. GÖREN GÖZÜMÜZ İŞİTEN KULAĞIMIZ Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, aynı zamanda vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görerek her zaman onların hizmetinde olmaya devam etmektedir. Fedakârca çalışmalardan dolayı sizlerin Zabıta Haftası’nı kutluyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Zabıta Müdürü Mehmet Umur da yaptığı konuşmada, desteklerinden ötürü zabıta memurları adına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti. Toplantıda başkan yardımcıları Yusuf Burkut, Selamet Güner, Ali Kaya, Sedat Çelik ve birim müdürleri de hazır bulundu.
Zabıta memurlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belediyemizin gören gözü, işiten kulağı olan zabıtalarımızın Zabıta Haftasını tebrik ederim” dedi.

 Büyükgöz, zabıta personelleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

 

Zabıta Haftası nedeniyle Eskihisar sahilde düzenlenen kahvaltıda zabıta memurlarıyla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Zabıtalarımızın üstlendiği sorumluluk, gayret, özveri ve çaba elbette her türlü takdirin üzerindedir. Belediyelerin farklı alanlarında hizmet veren zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta ekiplerimiz, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir.

GÖREN GÖZÜMÜZ İŞİTEN KULAĞIMIZ

Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, aynı zamanda vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görerek her zaman onların hizmetinde olmaya devam etmektedir. Fedakârca çalışmalardan dolayı sizlerin Zabıta Haftası’nı kutluyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Zabıta Müdürü Mehmet Umur da yaptığı konuşmada, desteklerinden ötürü zabıta memurları adına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür etti. Toplantıda başkan yardımcıları Yusuf Burkut, Selamet Güner, Ali Kaya, Sedat Çelik ve birim müdürleri de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.