GEBZE'DE YOLLAR AÇIK!

41 Kocaeli 25.03.2021 - 12:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2128+ kez okundu.
 

GEBZE'DE YOLLAR AÇIK!

Gebze bölgesinde yaşanan kar yağışına karşı karla mücadele ekipleri, tüm yolları açık tutuyor
Mart ayının son dönemini yaşadığımız bugünlerde hava sıcaklıklarının önemli ölçüde düşmesi ile yurdun büyük bölümünde olduğu gibi Kocaeli’de de kar yağışı yaşanıyor. Bu duruma karşı önceden tedbir alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm il genelinde olduğu gibi Gebze Bölgesinin yüksek kesimlerinde yer yer etkili olan kar yağışı ile mücadele ediyor.   KÖY YOLLARINDA PROBLEM YOK Gebze bölgesinde kar yağışı özellikle daha yüksek konumda olan köylerde etkili oluyor. Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri yer yer köy yollarında biriken karları, iş makineleri ile kaldırıyor. Gebze ve Dilovası ilçelerindeki köylerde, kapalı yol bulunmuyor. Bu kapsamda ayrıca bazı yollarda tuzlama çalışması gerçekleştiriliyor. İlçe merkezlerinde hafif bir şekilde yağan kar, yönelik ilçe belediye ekipleri de karla mücadele için hazır bir şekilde bekliyor. 
Gebze bölgesinde yaşanan kar yağışına karşı karla mücadele ekipleri, tüm yolları açık tutuyor

Mart ayının son dönemini yaşadığımız bugünlerde hava sıcaklıklarının önemli ölçüde düşmesi ile yurdun büyük bölümünde olduğu gibi Kocaeli’de de kar yağışı yaşanıyor. Bu duruma karşı önceden tedbir alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm il genelinde olduğu gibi Gebze Bölgesinin yüksek kesimlerinde yer yer etkili olan kar yağışı ile mücadele ediyor.

 

KÖY YOLLARINDA PROBLEM YOK

Gebze bölgesinde kar yağışı özellikle daha yüksek konumda olan köylerde etkili oluyor. Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri yer yer köy yollarında biriken karları, iş makineleri ile kaldırıyor. Gebze ve Dilovası ilçelerindeki köylerde, kapalı yol bulunmuyor. Bu kapsamda ayrıca bazı yollarda tuzlama çalışması gerçekleştiriliyor. İlçe merkezlerinde hafif bir şekilde yağan kar, yönelik ilçe belediye ekipleri de karla mücadele için hazır bir şekilde bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.