Gebze’de üst yapı çalışmalarını tek tek bitiriyor

Gebze 02.11.2020 - 13:38, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2608+ kez okundu.
 

Gebze’de üst yapı çalışmalarını tek tek bitiriyor

Gebze Tavşanlı Mahallesi 4510 sokakta üst yapı yenileme çalışmasında asfalt serimi tamamlandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gebze ilçesi Tavşanlı Mahallesi’nde 4510 Sokak’ta yapılan üst yapı çalışması ile asfalt serim çalışması tamamlandı. Yapılan çalışma ile bölgede yolu kullanan araçların daha konforlu seyahat etmesi sağlandı.   PMT SERİMİ YAPILMIŞTI     Gebze bölgesindeki üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, terasman kazı ile yolun düzlemesini gerçekleştirmişti. Çalışma dahilinde yolun PMT malzeme serimi de yapılmıştı.   ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI       Tresman ve PMT serim çalışmaları ile yoğun mesai harcayan ekipler, yol asfalt serimini de gerçekleştirdi. Yola yaklaşık olarak bin ton asfaltın serimi yapıldı. Vatandaşların konforlu ve rahat bir şekilde seyahat etmesini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesindeki üst yapı çalışmalarını tek tek sonuçlandırıyor.
Gebze Tavşanlı Mahallesi 4510 sokakta üst yapı yenileme çalışmasında asfalt serimi tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gebze ilçesi Tavşanlı Mahallesi’nde 4510 Sokak’ta yapılan üst yapı çalışması ile asfalt serim çalışması tamamlandı. Yapılan çalışma ile bölgede yolu kullanan araçların daha konforlu seyahat etmesi sağlandı.

 

PMT SERİMİ YAPILMIŞTI

 

 

Gebze bölgesindeki üst yapı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, terasman kazı ile yolun düzlemesini gerçekleştirmişti. Çalışma dahilinde yolun PMT malzeme serimi de yapılmıştı.

 

ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

 

 

 

Tresman ve PMT serim çalışmaları ile yoğun mesai harcayan ekipler, yol asfalt serimini de gerçekleştirdi. Yola yaklaşık olarak bin ton asfaltın serimi yapıldı. Vatandaşların konforlu ve rahat bir şekilde seyahat etmesini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesindeki üst yapı çalışmalarını tek tek sonuçlandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.