Gebze'de trafik kazası

3.Sayfa 18.10.2021 - 11:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2194+ kez okundu.
 

Gebze'de trafik kazası

Gebze ilçesinde cip ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
(AA) Dün akşam saatlerinde Gebze Mollafenari Mahallesi Ankara Caddesi'nde S.İ. idaresindeki 34 DK 9153 plakalı cip ile karşı yönden gelen S.İ. yönetiminde 34 ZC 2155 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler ile araçtaki bir kişi, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı.Caddede bir süre kontrollü sağlanan trafik, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.
Gebze ilçesinde cip ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

(AA) Dün akşam saatlerinde Gebze Mollafenari Mahallesi Ankara Caddesi'nde S.İ. idaresindeki 34 DK 9153 plakalı cip ile karşı

yönden gelen S.İ. yönetiminde 34 ZC 2155 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan sürücüler ile araçtaki bir kişi, ambulansla

çevredeki hastanelere kaldırıldı.Caddede bir süre kontrollü sağlanan trafik, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.