Gebze’de sivil savunma ve deprem eğitimi verildi

Yaşam 28.02.2019 - 13:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2219+ kez okundu.
 

Gebze’de sivil savunma ve deprem eğitimi verildi

Gebze Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası münasebetiyle eğitimler veriyor.
Gebze Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası münasebetiyle eğitimler veriyor. Şubat ayında başlayıp Mart ayı boyunca devam edecek olan eğitimler kapsamında Gebze sınırları içerisinde yer alan okul, kamu, özel kurum ve kuruluş ve sosyal tesislerde Sivil Savunma ve Afet Bilinci eğitimleri veriliyor. FAYDALI BİLGİLER VERİLİYOR Gebze Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığında görevli olan uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlere öğrencilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların katılımı yoğun olmakla birlikte mahallinde geçekleşen eğitim ve tatbikatlarda geçmişte yaşanmış afetler ile ilgili ilgili video izlettirilerek o anlarda yaşananlar göz önüne alınarak tedbirli olunmasının önemine vurgu yapılıyor. Olası bir afet durumunda neler yapılması gerektiği,  afet sırasında ve sonrasında karşılaşılabilecek durumlar ve alınması gereken tedbirler katılımcılara hazırlanan görseller eşliğinde sunuluyor. Eğitim sonrası  katılımcılara bilinçlendirici eğitsel broşürler de dağıtılıyor. EĞİTİMLER SÜRÜYOR Katılımcılara verilen bu bilgilerin ardından deprem, yangın, ikaz-alarm tahliye tatbikatları icra edilirken, program dâhilinde eğitimleri tamamlanmış olan katılımcılar Gebze Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu organizasyonlarda verilen bilgilerin ve yapılan uygulamaların kendileri açısından çok önem arz ettiğini ve farkındalık oluşturduğunu belirterek Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Sivil Savunma Ekiplerine teşekkür etti. Eğitimler belirlenen program dahlinde devam ediyor. 
Gebze Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası münasebetiyle eğitimler veriyor.

Gebze Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığı tarafından 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası münasebetiyle eğitimler veriyor. Şubat ayında başlayıp Mart ayı boyunca devam edecek olan eğitimler kapsamında Gebze sınırları içerisinde yer alan okul, kamu, özel kurum ve kuruluş ve sosyal tesislerde Sivil Savunma ve Afet Bilinci eğitimleri veriliyor.

FAYDALI BİLGİLER VERİLİYOR

Gebze Belediyesi Sivil Savunma Uzmanlığında görevli olan uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen eğitimlere öğrencilerin, öğretmenlerin ve vatandaşların katılımı yoğun olmakla birlikte mahallinde geçekleşen eğitim ve tatbikatlarda geçmişte yaşanmış afetler ile ilgili ilgili video izlettirilerek o anlarda yaşananlar göz önüne alınarak tedbirli olunmasının önemine vurgu yapılıyor. Olası bir afet durumunda neler yapılması gerektiği,  afet sırasında ve sonrasında karşılaşılabilecek durumlar ve alınması gereken tedbirler katılımcılara hazırlanan görseller eşliğinde sunuluyor. Eğitim sonrası  katılımcılara bilinçlendirici eğitsel broşürler de dağıtılıyor.

EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Katılımcılara verilen bu bilgilerin ardından deprem, yangın, ikaz-alarm tahliye tatbikatları icra edilirken, program dâhilinde eğitimleri tamamlanmış olan katılımcılar Gebze Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu organizasyonlarda verilen bilgilerin ve yapılan uygulamaların kendileri açısından çok önem arz ettiğini ve farkındalık oluşturduğunu belirterek Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Sivil Savunma Ekiplerine teşekkür etti. Eğitimler belirlenen program dahlinde devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.