Gebze’de sıfır atık çalışmaları -Gebze sondakika haberleri

Gebze 16.08.2018 - 12:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3090+ kez okundu.
 

Gebze’de sıfır atık çalışmaları -Gebze sondakika haberleri

Gebze’de sıfır atık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Gebze’de sıfır atık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde ülke genelinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında, Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma Servisi tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında eğitimler veriliyor.   Çevre Koruma Servisi eğitimcisi Pınar Yıldırım tarafından geçtiğimiz günlerde İlçe Müftülüğü’nde atıkların kaynağından toplanmasına ilişkin eğitim gerçekleştirildi.   İlçe Müftülüğü çalışanlarına atıkların yerinde ayrıştırılarak ülke ekonomisine kazandırılmasının öneminin de anlatıldığı eğitim çalışmaları diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da sürdürülecek.
Gebze’de sıfır atık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Gebze’de sıfır atık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde ülke genelinde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında, Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Koruma Servisi tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında eğitimler veriliyor.

 

Çevre Koruma Servisi eğitimcisi Pınar Yıldırım tarafından geçtiğimiz günlerde İlçe Müftülüğü’nde atıkların kaynağından toplanmasına ilişkin eğitim gerçekleştirildi.

 

İlçe Müftülüğü çalışanlarına atıkların yerinde ayrıştırılarak ülke ekonomisine kazandırılmasının öneminin de anlatıldığı eğitim çalışmaları diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da sürdürülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.